icon

Skúsenosti so zvýšenou teplotou u detí?

Včera o 09:42

Ahojte stretli ste sa niektorá skúsenosť zvisenou teplotou syn 8 rokov začal ešte minulý tyzden mal.zvusenu teplotu a zimnica na teplomere ukážkovo 36.6 ale on hovoril ze cíti že ma teplotu len raz za den alebo každé 2 dni už to trvá 9 dni boli sme u lekára crp iba trosku zvisene 7 krvny obraz ôk moč ôk bez bolesti hrdla hlavi nic len teplota a v pondelok večer cítil nevladnost a ma aftu na dasne tak som zavolala aas lekárke tak dala na antibiotika. Mali ste niektorá Táki priebeh

anonym_29182c
Včera o 10:11

Môj syn mal podobné problémy.Pediatricka dala vyšetriť hladinu vitamínu D v krvi, ktorá bola veľmi nízka, vďaka tomu telo často reagovalo na každý vírus,s ktorým prišiel syn do kontaktu.Dr.mu predpísala vitamín D,po 2 mesiacoch nariadila kontrolné odbery.Hladina vitamínu D sa zlepšila, ale ešte nebola v norme,a tak liečba pokračovala ďalšie 2 mesiace

mimaapeto
Včera o 10:42

nemá žiadne príznaky CRP nízke ATB by som nedávala len zvýšila dávku vitamínov... C+D a dcére naposledy dali v nemocnici aj vitamín E že jej mám dávať že je dobrý má 9 rokov