icon

Slepé črevo u 14-ročného

naduska007
3. dec 2022

Dobrý večer, dnes 14r.syn skončil v nemocnici. Má mierny zápal, čakajú, či ho výberu alebo nie, proste nie je to až také zapálené, zatiaľ je na pozorovaní... Máte nejaké skúsenosti s týmto o problémom...?

att123
Odpoveď bola odstránená
isis234
3. dec 2022

Leď som mala 15 r. silné boelsti brucha, kolená pod bradou, inak som nevedela ani spať. Na chirurgii robil vyšetrenie a hneď do nemocnice,, večer ma operovali. V pohode. Ráno na vizite povedal lekár, že len čo ho vybral, tka prasklo.Prišla tam na pozorovanie jedna študentka,, dali jej ľadový obklad aj infúziu a ráno šla domov. Ak by mal bolesti, radšej vybrať.

loyda
3. dec 2022

Ja som bola ako 31 ročná vybrať, tiež mierne zapalene, ale už skrutene.. zrejme som mala viac "prechodenych" zápalov. Do nemocnice som prišla večer, ráno urobili sono a poobede vybrali

ketrint
3. dec 2022

@naduska007 ja som bola takýto pripad pár rokov dozadu… že bolesti, zapalane, ale nie nejako akut a tiež zvažovali či von či nie, nakoniec ale operovali…

jane89
Odpoveď bola odstránená
isis234
3. dec 2022

@jane89 niekde písal lekár, že je lepšie, ak to črevo máme.. Ak nerobí galibu, tak v pohode. Ja necítim že ho nemám... strava normálne všetko môžem jesť,, horšie to bolo pri žlčníku... mali mi liečiť žalúdok a nie operovať

slavomira236
3. dec 2022

@naduska007 mňa v 17 mali operovať mala som zápal potom zápal prešiel tak primár povedal že netreba rezat zbytocne

oli18
Autor odpoveď zmazal
naduska007
autor
4. dec 2022

@ketrint tiež čakali ako sa to vyvinie, nakoniec dnes mu vyoperuju okolo 8 mám zavolať ako všetko dopadlo 😢

naduska007
autor
4. dec 2022

@oli18 ďakujem

oli18
4. dec 2022

@naduska007 Dobre to dopadlo, neboj sa 🍀

ketrint
5. dec 2022

@naduska007 dobre bude 😉
To je bežná operácia, nič nebezpečne.

Teraz som si uvedomila, že som to mala presne v rovnakom obdobi ako u vás… mama ma brala 5.12. na pohotovosť, kde ju presviedčali, že to bude len z mikulášskych sladkosti (ehm, bola som už dosť veľká a sladkosti som nejedla vôbec prave preto, že ma tak bolelo brucho). Povedali že na druhy deň aby som isla k obvodakovi a poslali ma domov. Noc bola strašná a ráno obvodak v totálnej panike, že to je slepé črevo a rýchlo prevoz do nemocky… kde mi dali nejaké lieky a teda ešte deň cakali, ale nakoniec operovali. Na druhej strane, cez prazky sa pozbiera z operácie a nevymeska toľko školy…

Držte sa ✊✊

att123
Odpoveď bola odstránená
naduska007
autor
6. dec 2022

@att123 myslim si, že to s tým nesúvisí... Niečím si podráždil, niečo zjedol

naduska007
autor
6. dec 2022

@ketrint ďakujem 🤗aj my sme mali skoro ráno skúsenosť s nwrvoznou sestričkou, že sme mali čakať, nie hneď utekať do nemocnice, aby vedeli určiť diagnózu... Potom keď videla, že idem domov bez neho, tak vravela no nakoniec dobré že ste prišli 🤦🏽‍♀️

andula77
6. dec 2022

@naduska007 synovi, bude mať 14 v decembri, zrovna slepák vyoperovali v auguste.... :( p návrate z dovolenky mal silné bolesti, po asi 3 telefonátoch ma obvodná zobrala bez objednania. Hneď odoslaný na chirurgiu odtiaľ do nemocnice a už večer operovany, údaje na poslednú chvíľu...

janickacrazy
6. dec 2022

@naduska007 môj tiež presne v 14 zapálené slepé črevo, ale nakoniec neoperovali, len infúzie pomohli, držte sa

att123
Odpoveď bola odstránená
anonym_ba92de
7. okt 2025

Zdravím 14r. syn má od nedele hovoril, že ho bolí pravá strana brucha.. včera sme šli hneď k Dr a tá mi povedala, že ho mám sledovať a keby náhodou mám ísť do nemocnice dnes si nesťažuje na pravú stranu ale dole pod pupkom, mohlo to byť to slepé črevo? Teplotu má 37,5 nechutí mu a má pocit na zvracanie. Čakám na muža až príde z práce a ideme do nemocnice, len sa strašne bojím

janickacrazy
7. okt 2025
@anonym_ba92de

Zdravím 14r. syn má od nedele hovoril, že ho bolí pravá strana brucha.. včera sme šli hneď k Dr a tá mi povedala, že ho mám sledovať a keby náhodou mám ísť do nemocnice dnes si nesťažuje na pravú stranu ale dole pod pupkom, mohlo to byť to slepé črevo? Teplotu má 37,5 nechutí mu a má pocit na zvracanie. Čakám na muža až príde z práce a ideme do nemocnice, len sa strašne bojím

@anonym_ba92de áno, môže to byť slepé črevo, treba ísť do nemocnice čím skôr, môjho to bolelo okolo pupka, neskôr dole napravo, ale môže to byť rôzne tie bolesti

jananovotna88
Autor odpoveď zmazal
isis234
7. okt 2025
@anonym_ba92de

@anonym_ba92de ano, môže... ja som mala bolesti v okolí brucha. Vystrelovalo mi to aj do boku... Nohy skrčené pod bradou.... Lekár poslal na chirurgiu a ten hneď sprievodný list - večer som bola operovaná. Na vizite lekár povedal že len čo ho vybrali, hneď prasklo.
Nech netrpí bolesť. Smer chirurgia.
"Slepák" netreba podceňovať. Kamoškinej mame prasklo