Smäd a horúčka pár dní po očkovaní

lolaatimejanka
28. apr 2013

ahojte moju malu teraz v stredu očkovali mala to zapalene ale davala som jej aj obklady na to takže jednu nožku ma ok a na druhej sa to už takmer stratilo,ale nonstop je podraždena a plače niekedy pospí cez den 1,5h.davam jej jablčko aj napriek tomu že ma takmer 5mes a dojčim,ale teraz už nechce ani prsník ,je stále smädná a mala aj horúčku 38,už neviem čo robiť...mi to príde že sa to skôr zhoršuje,v noci spí čo je zaujímavé ...aj ked v pondelok idem s ňou ku doktorke poradte mi...prosím...

hradnapani
28. apr 2013

@lolaatimejanka najpravdepodobnejsie je to reakcia na ockovanie, ma to takto vela deti, je to velka zataz dostat dve kombinovane vakciny naraz. Ked uz chces ockovat, tak nabuduce tie davky aspon daj rozdelit.
Skus zbehnut do lekarne, dostat homeopaticke cipky Viburcol, mohli by pomoct aj s tou teplotou, aj s tym podrazdenim.
To jablko jej davas naco?

linda20111
28. apr 2013

@lolaatimejanka ahoj, podla mna ju nozka boli. Mozes jej dat Nurofen to je na teplotu aj od bolesti. Mojho drobca tiez bolela nozka po ockovani, velmi plakal a bol nekludny, na lavej mal tri dni cervenu bodku ako od komara, potom malu hrcku. Teraz uz je to dobre.

lolaatimejanka
autor
17. aug 2014

Dakujem dievčatá za rady,všetko nakoniec dobre dopadlo a jablčko som jej dávala na papanie pomixované,dakujem ešte raz,píšem neskôr,ale nemám až takú veľkú skúsenosť s takýmito forami 🙂 tak ma ospravedlnte(hradnapani,linda20111)