Sme v karanténe a dcéru boli veľmi zub
Dobrý deň, vedel by mi tu niekdo poradiť?? Sme v karanténe a dcéru boli veľmi zub??? Volali sme aj doktorke (detskej) ta nám nevedela poradiť.. Sme v karanténe koli tomu ze sme boli v zahraničí. Môže sa vtákom prípade ísť na pohotovosť vezmú ju??? Som zúfalá 🥺🤦♀️
@marya9155 treba zavolať jej zubárovi či ju vezme aj ked ste v karanténe, prípadne nech poradí kde ju vedia ošetriť....musia k nej pristupovať akoby Covid mala kedže ste v karanténe, prípadne si zavolať na zubnú pohotovosť či ju zoberú aj ak je v karanténe....v opačnom prípade jedine tabletky od bolesti....
@mogaa nie, netreba sa uchylovat k tabletkam. Pani ma vopred nahlásiť, ze su v karantene. Potencialny covid nie je dovodom, aby dcere nebola poskytnuta zdrav starostlivosť. Jedine sa moze stat, ze ked to nahladi svojej zubarke, pošlú ju do nemocky/na pohotovost, kde maju skafandre.
Urcite sa neuchylujte len k tabletkam, ak potrebuje zubára. Staci sa ozvat vopred, daju vas napr ku koncu ordinačných /poslu inym vchodom/daju si skafander, proste zariadia sa.
Muz robi v nemocke a vsetky oddelenia osetruju aj covid pozitivnych, len sa na nich pripravia
Najskôr by som zavolala zubárovi a on ti povie ako a čo ďalej no isto ju nenechajú takto sa trápiť. Nikde ju pošlú, kde ošetrujú aj pozitívnych pacientov. To predsa musia
Ďakujem vám žienky za rady... V dnešnej dobe je to strašne komplikovane a u nás v Nitre obzvlášť..

@marya9155 to musis zavolat tomu konkretnemu zubarovi a dohodnut sa