icon

Som pozitívna a mám mesačné dieťa

kacicka1123
15. okt 2021

Dobry den ,potrebujem surne pomoct ,vysla som pozitovna a mam mesacne dietatko,je na umelom mliecku ,mam neskutocmy stres ako mam situaciu riesit? S babatkom som bola stale ,este jeden z rodiny je este tiez pozit ,co treba robit? Moze sa nieco stat malickemu?

mariejenka
15. okt 2021

@kacicka1123 sa upokoj, nic nebude malému. Ty si daj vitamíny, pi vela tekutín, a uzivaj si bábätko ako doteraz.
Ja som bola pozitívna so 4 mesačným synom, on mal len 1 den červené Okolie očí,a 2x kychol. Vsetko. Bez teploty, bez kasla. Starší syn 4 r. vtedy, bol negatívny po pcr.

sara07
15. okt 2021

hlavne nestresuj to ako teraz je to fakt jedno
vela oddychuj, pi , vitaminy deti maju najlahši priebeh a čo sú deti tak to isté by sa stalo aj pri tažkej chrípke

selest
15. okt 2021

My sme mali 2 mesacne babatko a boli sme pizitivny. Deticky mali len trosku sopliky a viac spali. Vacsinou to tak pri detoch byva..Tiez som sa dost o ne bala ale vysli z toho najlepsie

lucia147852
15. okt 2021

Jemine, čo stresuješ. Kamaratka mala v čase ked mali covid dvojmesačnú slečnu a ta ani nevedela, že sa dačo deje. Jeden den jej menej chutilo papať a mala soplik, inač nič. Takymto stresom aký z toho máš ublížis sebe aj babatku viacej. Oddychuj, davaj vitaminy a venuj sa drobcovi. Prajem lahký priebeh

michaela789
15. okt 2021

@kacicka1123 také malé deti to veľmi dobre znášajú, neboj sa. Známa sa nakazila asi týždeň po prepustení a jej malá mala na háku úplne. Nič jej nebolo, ani len sople nedostala.
Nestresuj sa, oslabuješ si tým organizmus. Si pozitívna, s tým nič neurobíš a o bábo sa starať musíš. Takže sa upokoj, dávaj si probiotika a dobre jedz nech to hlavne teba úplne nezlozi.

fiafia
15. okt 2021

@kacicka1123 ľahko sa vraví neboj sa no ja by som sa strachom .... Je to malinké bábo a nikto nevie dopredu čo a aký priebeh bude mať. Aj keď je to asi jedno ja by som pri bábätku mala Rusko pre môj pocit. Držím palce nech je to rýchlo za vami

evkamotka
15. okt 2021

Tiez som to mala s par mesacnym. Potreboval 1x nurofen, inak mu bic nebolo. Neboj