icon

Sople už skoro 2 mesiace u dvojročného

viki128
30. máj 2022

Ahojte, prosím vás ja už neviem čo s ním. Synček bude mať o chvíľu 2 roky, a v apríli začal chodiť do jasličiek. V polke apríla ochorel, taká klasika, sopliky a potom z nich kašeľ.. No vždy to preliečime a keď už je lepšie tak zrazu zase. Už ideme takto od polky apríla a končí máj.. Mám dosť, potrebujem chodiť do roboty, a on je vkuse chorý. Ako mu pomôcť, nech sa toho už konečne zbavíme..
Viem že detičky bývajú choré keď začnú chodiť do kolektívu ale aby už pomaly 2 mesiace bol stále chorý.. Ideme zajtra zas k doktorke nech nám dá niečo poriadne, ale napadá vám niečo? Čo vašim drobcom pomohlo. Ovocia aj zeleniny papá dosť, má veľmi rád, celé dni vyjedá

eririka
30. máj 2022

@viki128 Vyplach nošteka

hennyinnsbruck
30. máj 2022

Len sopel? Lebo aj alergia moze byt
Moja ma mesiac v kuse dnes sme boli na test (nedala ho)dostala sirup Ked sa to zlepsi je to alergia

ailiba
30. máj 2022

@viki128 aj podla mna to moze byt alergia. Alebo adenovirus v nose, prip. nieco ine. Mozno je len imunita nastartovana a on je proste soplavy. Pokial nie je zlty husty soplik, tak by som asi vydrzala a nepovazovala to za chorobu. Najma, pokial ma len soplik. Alebo ma suchu sliznicu? Aj to byva.

keiko33
30. máj 2022

Môže to byť alergia, alebo reflux. My to isté, dcéra od septembra maximálne 2 týždne v kuse v škôlke. Máme reflux a veľkú mandľu. Tento týždeň ideme vyberať, tak snáď už bude dobre.