icon

Soplíky a upchatý nos

kvietok227
12. apr 2016

Ahoj baby mam problem moja dcerka je chora uz 3 tyzde ma sopliky a upchaty nos , odsavam jej to davam kvapky sprej uz mala dvakrat antibiotika a mam pocit ze sa to len zhorsuje . Mate nejake rady ako sa zbavit tych soplikov , zle sa jej dycha

kvietok227
autor
12. apr 2016

Ma len 2 roky

maminkasisa
12. apr 2016

dobry, neviem, aka je stara, nam pomahalo byt casto von, ak nie je teplota, ale teraz v tieni, dávam vincentku do nosa, uz nie ani nasivin tak dlhu dobu, ked spí, tak vyššie aby mala hlavicku....
neposlali Vas na krčné?

kvietok227
autor
12. apr 2016

@maminkasisa boli sme minuly tyzden dala nam antibiotika a kvapky , ma 2 roky nemoze mam alergiu . Ma vyssie vankusik som inak zufala tak by som jej chcela pomoct a nemam ako

jonkaamisiko
12. apr 2016

Ak kojis, vytieraj jej nostek s tycinkou do ucha namoceneho v mliecku. Aky sprej pouzivas?

maminkasisa
12. apr 2016

ja by som skušala tu vincentku, alebo dostat v lekarni kupit morsku vodu do nosa, to jej kvapkaj aj castejsie, nech sa jej ten soplík zriedi a aj sam jej bude vytekat, ja som uz taketo male deti sa snazila naucit fúkat soplik, mat v byte chladnejsie, neprekurovat, neviem, ci este teraz kurite, aby nebol suchy vzduch a len odsavat....ono sa hovori, ze nadcha sa lieci 2 tyzdne s liekmi a 14 dni bez liekov.... tak drzim palce a skore uzdravenie...

priora
12. apr 2016

Maly ma tri roky a tiez sme boli skoro tri tyzdne chory a preslo to samo.,, antibiotika sme nemali ale bolo to strasne.,, stale sople.,,

zzuzulinka
12. apr 2016

aj my mame teraz to iste len mame do toho kasel a uz to trva 3tyzdne.maly bude 3roky. mame teraz pamycon kvapky do nosa tie su dost dobre. sopliky nam tecu stale len my nemame upchaty nostek. kupila som v lekarni kvapky s morskou solou a sme vonku skoro cely den akurat co ideme na obed spinkat a v noci mame otvorene okno na mikro.aj lepsie spinka

kvietok227
autor
12. apr 2016

@priora ved to chuda kupila som jej vincenktu a uvidim dufam ze sa jej polepsi

kvietok227
autor
12. apr 2016

@zzuzulinka morsku sol mam aj ja az dva spreje jeden aliamare a druhy neviem ako sa vola maly sme 2 krat pamycon , a este jedny kvapky . Nic skusila som kupit tu vincenktu a uvidim sme vonku tiez nostop len jed prsi nie .

priora
12. apr 2016

@kvietok227 ja som malemu kupila colostrum tak uvidime uz som bola tak vytocena 🙂 vincentku som aj ja vcera zacala pouzivat lebo som bola chora s nim a sa mi zhorsila alergia a dako som hlucha ako pen ;(( ja som s nim bola napriklad vonku uz bolo fajn sem tam kasel a na dalsi den ako keby id zaciatku.,, tak sme von ani nechodili.,,

kvietok227
autor
12. apr 2016

@jonkaamisiko nekojim vobec , v mlieku ?? Aliamare , a este ine skoro vsetky znacky kvapiek

kvietok227
autor
12. apr 2016

@priora ved neviem co to je za chorobu uz som chora s toho len ma trapi ze nemoze dychat . Hlavne ked ide spinkat . Aj ked odsajem a dam kvapky stale to iste . Mozno ma alergiu na nieco zvierata v dome nemame len vsetko kvitne ideme vo stvrtok na kontrolu na krcne . Som zvedava co povedia vzali jej aj vster .

hamca
12. apr 2016

@kvietok227 moja dvojrocna dcera je od oktorbra vkuse chora. Uz vybrala pat antibiotik a vkuse sa to opakuje. A sople su nasim najlepsim kamaratom.
Skusali sme uz vselico, ale nam najviac pomohla solna jaskyna a ak nejdeme do solnej, tak v ten den sa naparujeme so solou z mrtveho mora. Urcite vyskusaj!

hamca
12. apr 2016

@kvietok227 a tiez ideme riesit imuno alergologa, ale to sme objednani az na konci aprila. Som zvedava, co nam tam vyjde.

kvietok227
autor
12. apr 2016

@hamca vyskusam nad tym som rozmyslala ze ju vezmem lebo fakt uz je dost . Nebola chora dlho a teraz ani zasvet sa zbavit toho

kvietok227
autor
12. apr 2016

@hamca ja som raz bola u alergolicky dala jej kvapky a nostop kychala snich . No uvidime a tie jaskyne nie su na pobyt ??

jonkaamisiko
12. apr 2016

@kvietok227 ano, lebo mliecko je antibaktirialne a ma aj liecive ucinky a velmi pomaha aj pri soplikoch.. Zo sprejov mam osvedceny Physiomer, je to morska voda, ktora rozpusta sopliky.

priora
13. apr 2016

@kvietok227 ano to nocne dychanie bolo strasne :( ked mal okolo roka mi povedali ze on ma alergiu ale ze naco ze sa da tistit az okolo 3 rokov.,,

gretuschka1984
13. apr 2016

ale tak to nie je mozne aby bola tak dlho chora, ja by som to riesila dalej, nema oslabenu imunitu ??

kvietok227
autor
13. apr 2016

@gretuschka1984 ved to riesim ale nikto nic nerobi idem zmenit lekarku

stanusa89
13. apr 2016
Používateľ stanusa89 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stanusa89.

@kvietok227 snad to ze vymenit doktorku vam pomoze.. drzim palce 🙂

charity
13. apr 2016

@kvietok227 Alergia na roztoce? Preto je jej zle vecer, v posteli, pri roztococh...

hamca
13. apr 2016

@kvietok227 nie, normalne tam moze ist hocikto. My sa snazime chodit aspon raz do tyzdna.