Soplíky u 2,5-ročného dieťaťa
Ahojte. Neviete či je nejaká viroza teraz alebo co sa deje? Maly nespal celu noc lebo mu strašne tečú sople, budil sa s placom a pri fukani nosa ho drhne na kašel. Neviem čo to je, či viroza ale má aj uzliny za ušami a vyzerá ako angorak. Neviete poradiť niečo čo by mu pomohlo?
@anonym_autor čo je angorak ?
@anonym_509d08 papagaj s cervenymi ocami
@anonym_autor lieta vsetko a vsade
Fenistil kvapky, do oci ocuflash, imunoglukan, sprej do nosa,mukolytikum
V prvom rade inhalovanie a nasivin do nosa, potom Max posilniť vykasliavanie prospanom a treba čas 😊
@anonym_509d08 papagaj s cervenymi ocami
@taktotedanie angorský králik s červenými očami len tak pre opravu 🙂 a autorka, súcitim, tiež mi akurát takto ochorela dcéra, neriešim čo je vo vzduchu, proste je chorá 🤷🏻♀️ Čistenie nosa asi máš v malíčku, tak asi počkať ako sa to vyvinie.
@taktotedanie angorský králik s červenými očami len tak pre opravu 🙂 a autorka, súcitim, tiež mi akurát takto ochorela dcéra, neriešim čo je vo vzduchu, proste je chorá 🤷🏻♀️ Čistenie nosa asi máš v malíčku, tak asi počkať ako sa to vyvinie.
@iivancova robila som si srandu jeeezis 🍀 pekny vecer
Papagaj - pretoze sa veta lieta nieco vo vzduchu? Ved choroby su boli a budu to ze ma momentalne dieta sopel neznamena, ze prave sa vo vzduchu objavilo nievo, opakuje sa totu nonstop
A tema sople je tu uz omielana trilionkrat

@anonym_autor čo je angorak ?