icon

Zlý výsledok spirometrie u detí: Ako postupovať?

nesana
2. aug 2024

Mali vaše deti zlý výsletok na tomto vyšetrení. Ako sa ďaľej postupovalo. Syn nevie poriadne fúknuť takže to chcú riešiť.

martinmmartin
2. aug 2024

Aka je alternativa? Neriesit, nechat to tak a uvidime? Co sa ti nepaci?
Vsak ked to budu riesit tak uvidis co to je. Moze to mat milion pricin od trivialnych po terminalne a vsetko medzi tym

gubcikova
2. aug 2024

Dcéra má zlú spirometriu. Dostala lieky na alergiu a inhalator keby niečo. Ďalej neriešia

nesana
autor
2. aug 2024

@martinmmartin Čo by sa mi malo nepáčiť. Proste sa pýtam či má niekto s tým skúsenosť to je všetko.

janka2501
2. aug 2024

@nesana dcera ma stale uz od mala zlu spirometriu, max na 30% ....ma tolko alergii, ze az, a nic sa s tym neda

nesana
autor
2. aug 2024

@gubcikova Ďakujem, len som chcela vedieť či budeme chodiť po rôznych vyšetreniach. Máme alergiu na peľ ale zatiaľ nemá žiadne extrémne príznaky, sem tam kýchne.

zuzinabila
2. aug 2024

@nesana otázne je, či sa spirometria uňho nedá vyhodnotiť, lebo nevie tento test spraviť, alebo mal zlý výsledok testu..koľko má syn rokov?

nesana
autor
2. aug 2024

@zuzinabila nevie poriadne fúknuť, že fúka slabo. Má 8 rokov. Takže máme ísť na kontrolu po lete. Teraz každý deň trénujeme nádych a výdych doma.

martinmmartin
2. aug 2024

@nesana prepac - som si myslel ze hladas na fore alternativy, som to zas neprecital cele dobre

nesana
autor
2. aug 2024

@martinmmartin v pohode