icon

Spôsobuje Trifed agresivitu a plač u detí?

terezia997
26. apr 2025

Dobrý deň dcérke dali trifed zelený ma 6 rokov pred tým mala žltý a všetko ok ale ako berie zelený je strašne agresívna celý deň veľa plače kričí zlosti sa myslím ze je to s Toho mali ste niekto rovnaké účinky?

anavixy
26. apr 2025

Ano, je to bezny vedlajsi ucinok tohto lieku. Je nutne ho podavat? Osobne by som ho vysadila.

petamich
26. apr 2025

Urcite ano, my sme ho mali presne 1x a odvtedy ho odmietam, na nasho maleho mal presne taky efekt.

terezia997
autor
26. apr 2025
@anavixy

Ano, je to bezny vedlajsi ucinok tohto lieku. Je nutne ho podavat? Osobne by som ho vysadila.

@anavixy už večer som ho nedala teraz tak verím ze bude lepšie a myslím že není až také nutné len naša doktorka ho furt predpisuje

kvietok1233
26. apr 2025
@terezia997

@anavixy už večer som ho nedala teraz tak verím ze bude lepšie a myslím že není až také nutné len naša doktorka ho furt predpisuje

@terezia997 treba nahlásiť lekárke ako nežiaducu reakciu aj moja to mala a od vtedy jej ho nepredpisuje, všimla som si že aj na kartu si napísala neznášanlivosť pre trifed moja ho mala raz a odvtedy už nikdy, aj keď sme boli na pohotovosti a chceli dať hlásila som že mala nežiaduce reakcie tak predpísali niečo iné

dzulli1980
26. apr 2025

No toto ja by som svojmu dieťaťu nedala ... stačilo raz ... bola agresívna, bila ma, ako nadrogovaná mi prišla ...

em4life
26. apr 2025

Syn ho znasal v pohode, dcéra bola z neho urevana. Povedali sme doktorke a ona jej ho odvtedy nepredpisuje. Je to liek na tlmenie kašľa prostredníctvom účinku na nervovú sústavu. Tie reakcie má napísané aj vo vedľajších účinkoch. Treba vysadiť a poradiť sa doktorkou, akú náhradu za neho treba.