Srdcový defekt u štvorročnej dcérky
dobry den...hladam mamicky a deticky ktore maju vrodenu chybu srdca tak zvani duktus.Moja ma 4r a mali by nam rodit zakrok kde sa dierocka zapcha no nie som si ista...poprosim mamicky z podobnim problem aby napisali ich nazor ako to unich ta choroba prebiehala a ci si dali urobyt zakrok..dakujem
@evibaba88 nedrž sa na mamičky na MK, kardiológ ak je potrebná operácia tak ju navrhne, následne ideš ešte tam kde bude dieťa operované a k operácii sa vyjadruje kardiochirurg či je operácia nevyhnutná alebo sa problém len sleduje ....setre tiež kardiológ povedal že má nedomykavosť chlopne a potebuje operáciu, následne si našla kardiológa čo robí operácie - ten jej sám povedal že taký stav ako má ona sa len sleduje, že to vôbec nie je na operáciu....takže ln raz ročne chodí k nemu na kontrolu je poučená že ak by začala odpadávať alebo sa pri bežnej činnosti začala zadýchavať treba prísť k nemu a podľa stavu zváži operáciu....

@evibaba88 neviem ci je to to isté no mi sme mali dierku medzi komorami, dávali nám záplatu na dierku. To myslíte?