icon

Šrobárov ústav - imunologická a alergologická ambulancia

lucka127
23. mar 2015

Ahojte konecne sa nam podarilo niekam objednat skor ako po jari,prosim ake su vase skusenosti?Musime cestovat sice 100km ale pocula som zatial len dobre recenzie🙂

Strana
z2
snnam
2. nov 2016

Krásne referencie, zajtra tam volám, hľadáme novú alergologičku, nakolko naša je momentálne PN a k 1.1.2017 ruší ambulanciu,

annieann
8. feb 2017

Ahojte, mate nejake nove referencie na tuto alergologiu? beru aj "bezne pripady" alebo len specialne? ako dlho sa caka kym objednaju? dakujem za info 🙂

lucka127
autor
8. feb 2017

@annieann beru vsetko a co je super necaka sa tam dlho mi ked ideme beru nas do pat minut.

annieann
17. feb 2017

@lucka127 nahodou nemate nejaky tajny navod ako sa tam dovolat ? :D

lucka127
autor
17. feb 2017

dnes by sa malo dat aj teraz myslim a ine dni doobeda a neustaleD:D: je to brut co sa telefonu tyka ale stoja zato

annieann
17. feb 2017

@lucka127 a vy ste boli pri dr onufrakovej? na nu viete recenzie nejake? dakujem 🙂

lucka127
autor
17. feb 2017

@annieann nie mi sme u korenovej ale tam su vsetky podla mna super ahlavne labaky brali nam v pondelok krv na bunkovu imunitu a vcera uz boli vysledky a dobre ze pises ja zabudla volaat:D

mizuro
17. feb 2017

@annieann ak sa potrebujete dovolat dr. onufrakovej mam cislo priamo do jej ambulancie, aj pevnu linku aj mobil... a volat treba skusat od deviatej do jednej...

annieann
17. feb 2017

@mizuro dakujem velmi pekne. Dnes sa mi to poobede podarilo. Objednali nas na koniec aprila.

luciferkax
5. sep 2018

@lenka1211 prosim este t chodite?
Ako ste slokojni

lenka1211
5. sep 2018

@luciferkax áno ešte chodíme. O tri týždne mame ísť na kontrolu. Pani doktorka milá, spraví vyšetrenia, síce je tam problém sa dovolať a dlhšie sa čaká na termín, zatiaľ sme spokojní.

luciferkax
5. sep 2018

@lenka1211 praveze dnes som tam volala prvykrat..zazvonilo raz a termin mi dali o 6 tyzdnov co sa mi zda fajn..😃😃😃
Len ma zarazilo ze na 11.00
Myslela som ze zacnu odberom

lenka1211
5. sep 2018

@luciferkax prvé vyšetrenie to je taka konzultácia, čo vás trápi, aké mate problémy, aké lieky berie, popocuva ho doktorka a dohodnete sa na ďalšom postupe, odbery a pod.

nella156
28. nov 2018

@mizuro ahoj neviem ci sa dockam odpovede ale mohla by som poprosit cislo?? dakujem

mizuro
28. nov 2018

@nella156 0524783341 alebo 0905685517 MUDr. Onufrakova

nella156
28. nov 2018

@mizuro super dakujem

supocka
17. feb 2019

Dobrý deň ,viete mi prosím poradiť ,ktorý lekár je lepší Dr.Onufraková alebo MUDr.Fabry? Chcem sa tam ísť objednať ,ale nemám ani s jedným skúsenosť.dakujem za radu

mata391
9. dec 2019

@supocka ahoj bola si tam uz prosím ta na vyšetrení? Plánujem tam ísť s dcérou, len sa neviem rozhodnutie pre konkrétneho lekára, recenzií na nete moc nie je

belaavah
10. dec 2019

ty sa nerozhoduješ pre lekára ale ideš na vyšetrenie podľa odporúčania a to alergologické, imunologické alebo pneumologické vyšetrenie - podľa toho sa objednávaš, keď nevieš tak si tam zavolaj... Prednosta kliniky je Fabry - ten má imuno pneum. amb., jeho žena je Onufráková spolu robia v jednej ambulancii /každý v iné hodiny/ a majú spoločnú sestričku, vyšetrujú aj imuno, alergo, pneumo..., alergo robí Koreňová s Šutajovou, pnemológ je aj Miškovská, Ferenc. Najlepšie keď zavoláš na niektorú z ambulancií a poradia ti. Všetci ti urobia potrebné vyšetrenia...

supocka
11. feb 2020

@mata391 ahoj až teraz som si všimla správu ,veľmi tu nechodí.neviem ti veľmi poradiť,boli sme na vyšetrení u dr.Fabryho.Je veľmi milý k deťom a všetko do podrobna vysvetlí.on je skôr pľúcny lekár ,ale rieši aj alergie.ale asi ste už odvtedy boli na vyšetrenie ,čo si mi písala 😉 S dr.Korenovou nemám dobrú skúsenosť,preto som prešla ku Fabrimu

janinka112
6. mar 2025

Zdravím maminky, máte niekto čerstvú skúsenosť? Ideme 1x hneď na odber krvi skoro ráno, tiež budeme ďaleko cestovať, neviem akú časovú rezervu si urobiť. Kde nájdeme túto ambulanciu, budova vyzerá byť veľká, sú tam informačné tabule?

Strana
z2