Šrobárov ústav - imunologická a alergologická ambulancia
Ahojte konecne sa nam podarilo niekam objednat skor ako po jari,prosim ake su vase skusenosti?Musime cestovat sice 100km ale pocula som zatial len dobre recenzie🙂
Ahojte, mate nejake nove referencie na tuto alergologiu? beru aj "bezne pripady" alebo len specialne? ako dlho sa caka kym objednaju? dakujem za info 🙂
dnes by sa malo dat aj teraz myslim a ine dni doobeda a neustaleD:D: je to brut co sa telefonu tyka ale stoja zato
@lenka1211 prosim este t chodite?
Ako ste slokojni
@luciferkax áno ešte chodíme. O tri týždne mame ísť na kontrolu. Pani doktorka milá, spraví vyšetrenia, síce je tam problém sa dovolať a dlhšie sa čaká na termín, zatiaľ sme spokojní.
@lenka1211 praveze dnes som tam volala prvykrat..zazvonilo raz a termin mi dali o 6 tyzdnov co sa mi zda fajn..😃😃😃
Len ma zarazilo ze na 11.00
Myslela som ze zacnu odberom
@luciferkax prvé vyšetrenie to je taka konzultácia, čo vás trápi, aké mate problémy, aké lieky berie, popocuva ho doktorka a dohodnete sa na ďalšom postupe, odbery a pod.
Dobrý deň ,viete mi prosím poradiť ,ktorý lekár je lepší Dr.Onufraková alebo MUDr.Fabry? Chcem sa tam ísť objednať ,ale nemám ani s jedným skúsenosť.dakujem za radu
ty sa nerozhoduješ pre lekára ale ideš na vyšetrenie podľa odporúčania a to alergologické, imunologické alebo pneumologické vyšetrenie - podľa toho sa objednávaš, keď nevieš tak si tam zavolaj... Prednosta kliniky je Fabry - ten má imuno pneum. amb., jeho žena je Onufráková spolu robia v jednej ambulancii /každý v iné hodiny/ a majú spoločnú sestričku, vyšetrujú aj imuno, alergo, pneumo..., alergo robí Koreňová s Šutajovou, pnemológ je aj Miškovská, Ferenc. Najlepšie keď zavoláš na niektorú z ambulancií a poradia ti. Všetci ti urobia potrebné vyšetrenia...
@mata391 ahoj až teraz som si všimla správu ,veľmi tu nechodí.neviem ti veľmi poradiť,boli sme na vyšetrení u dr.Fabryho.Je veľmi milý k deťom a všetko do podrobna vysvetlí.on je skôr pľúcny lekár ,ale rieši aj alergie.ale asi ste už odvtedy boli na vyšetrenie ,čo si mi písala 😉 S dr.Korenovou nemám dobrú skúsenosť,preto som prešla ku Fabrimu
Zdravím maminky, máte niekto čerstvú skúsenosť? Ideme 1x hneď na odber krvi skoro ráno, tiež budeme ďaleko cestovať, neviem akú časovú rezervu si urobiť. Kde nájdeme túto ambulanciu, budova vyzerá byť veľká, sú tam informačné tabule?

Krásne referencie, zajtra tam volám, hľadáme novú alergologičku, nakolko naša je momentálne PN a k 1.1.2017 ruší ambulanciu,