icon

Stále choré dieťa po škôlke

8. nov 2025

Ahojte, v Oktobri som tam mala maleho 2 doobedia, tento tyzden 3 doobedia a zas chorý.
Mali to tak stale aj Vase dwti ci iba moj je nejak vynimocny? 😒

ivik4
8. nov 2025

Ano, 2 roky a ja chora stale s nim. Nonstop

123miaa123
8. nov 2025

@anonym_autor v septembri nastúpila prvýkrát do škôlky....2 týždne doma týždeň v škôlke ...dookola...

nikha2809
8. nov 2025

No prvé tri roky v MŠ mal syn rekord tri týždne max.Teraz je predskolak a až od tohto týždňa je chorý, takže dva mesiace vydržal.Asi som ta nepotešila

anonym_b5fbd7
8. nov 2025

Áno, znížená imunita. Do škôlky viac menej nechodila, stále bola chorá. Na prvom stupni najviac vynechaných hodín z triedy, druhý stupeň sa to stabilozovalo. Chodíme na imunolalergológiu.

autor
8. nov 2025
@ivik4

Ano, 2 roky a ja chora stale s nim. Nonstop

@ivik4 trafi ma, to mi prisiel extrem zdrave dieta, od narodenia mal raz v 9. mesiacoch bronchitidu 🤦‍♀️

autor
8. nov 2025
@nikha2809

No prvé tri roky v MŠ mal syn rekord tri týždne max.Teraz je predskolak a až od tohto týždňa je chorý, takže dva mesiace vydržal.Asi som ta nepotešila

@nikha2809 takze do puberty, by som si mala nasadit vitaminy a slivovicu az ma netrafi 😒

autor
8. nov 2025
@123miaa123

@anonym_autor v septembri nastúpila prvýkrát do škôlky....2 týždne doma týždeň v škôlke ...dookola...

@123miaa123 asponze to, moj bol 2 doobedia a teraz 3, kedze poobedny spanok mavame nehody 🙈

ivik4
8. nov 2025

Moj nebol ani raz chory do skolky 😵‍💫

anonym_fc9232
8. nov 2025

@anonym_autor moja bola v oktobri dokopy 5 dni, teraz v novembri styri a zas je chorá....v septembri bola 8 dni,co ti poviem. Sucitim sctebou

autor
9. nov 2025
@anonym_fc9232

@anonym_autor moja bola v oktobri dokopy 5 dni, teraz v novembri styri a zas je chorá....v septembri bola 8 dni,co ti poviem. Sucitim sctebou

@anonym_fc9232 ja nechapem, zacal ma fackavat odkedy tam chodi

anonym_fc9232
9. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_fc9232 ja nechapem, zacal ma fackavat odkedy tam chodi

@anonym_autor deti sa podla mna rozne vyrovnavaju s tym pretlakom..moja zas dupe od zlosti a vrieska a hystericky reve,fo predtym tiež nerobila