icon

Staloral - užívanie pred alebo po jedle

simona825
12. okt 2025

Uziva ho vase dieta pred alebo po jedle?

klarissa25
12. okt 2025

Syn vecer pred spanim.

simona825
autor
12. okt 2025
@klarissa25

Syn vecer pred spanim.

@klarissa25 dcery ide prvy krat uzivat starolal, v navode pise nalacno a nam kazali po jedle, ako zo mate vy? Mali ste vedlajsie ucinky?

klarissa25
12. okt 2025
@simona825

@klarissa25 dcery ide prvy krat uzivat starolal, v navode pise nalacno a nam kazali po jedle, ako zo mate vy? Mali ste vedlajsie ucinky?

@simona825 uziva pred spanim tzn ze uz davno po jedle. Nemal ziadne vedlajsie ucinky

simona825
autor
12. okt 2025
@klarissa25

@simona825 uziva pred spanim tzn ze uz davno po jedle. Nemal ziadne vedlajsie ucinky

@klarissa25 a mozem sa opytat jeden strek je ako keby kvapka alebo je to ze stlacim nadoraz a vystrekne dost?

klarissa25
12. okt 2025
@simona825

@klarissa25 a mozem sa opytat jeden strek je ako keby kvapka alebo je to ze stlacim nadoraz a vystrekne dost?

@simona825 stlacis nadoraz

taisu
12. okt 2025

vecer pred spanim

kristiii
12. okt 2025

@simona825 ráno nalačno. Po 10 minútach môže jesť

simona825
autor
12. okt 2025

Cize ked stlacim vyjde mi jedna davka, nie je tam jedna kvapka ale je to davka dost toho vyslo

romikk22
12. okt 2025

My uzivame rano na lačno , a je to vstrek riadne stlacit na doraz , nie kvapka

tamara321
12. okt 2025

My vecer pred spanim, 4x stlacenie

zaanaa
30. nov 2025
@simona825

Cize ked stlacim vyjde mi jedna davka, nie je tam jedna kvapka ale je to davka dost toho vyslo

@simona825 dobrý deň môžem sa spýtať ako dávate? My sme včera začali a tiež ma zarazilo že ten vstrek je viac kvapiek čakala som niečo ako sprej, má to brať prvý deň jeden vstrek, druhý dva tretí tri vstreky až do 5 vstrekov potom druhá fľaška a neviem si predstaviť ako toľko udrží pod jazykom malé dieťa, taký objem, ako ste to dávali nakoniec prosím, ďakujem 🙏☺️

ktobytobolpovedal
30. nov 2025
@zaanaa

@simona825 dobrý deň môžem sa spýtať ako dávate? My sme včera začali a tiež ma zarazilo že ten vstrek je viac kvapiek čakala som niečo ako sprej, má to brať prvý deň jeden vstrek, druhý dva tretí tri vstreky až do 5 vstrekov potom druhá fľaška a neviem si predstaviť ako toľko udrží pod jazykom malé dieťa, taký objem, ako ste to dávali nakoniec prosím, ďakujem 🙏☺️

@zaanaa moj ma 5, niekedy udrzi, niekedy zhltne. Nam alergo povedala, ze to nevadi. Ze sa to vstrebava aj cez zaludok 🙂

lydus2015
30. nov 2025

Náš to užíva ráno o jedle...

zaanaa
2. dec 2025
@ktobytobolpovedal

@zaanaa moj ma 5, niekedy udrzi, niekedy zhltne. Nam alergo povedala, ze to nevadi. Ze sa to vstrebava aj cez zaludok 🙂

ktobytobolpovedal
2. dec 2025
@zaanaa

@zaanaa za malicko. Niekedy je to s tymi detmi boj. Moj to berie od zaciatku oktobra a uz si celkom zvykol. Niekedy to podrzi 2min, niekedy jednu, niekedy to hned prehltne 😆

zuzubb007
2. dec 2025

Ráno nalačno potom o 5-10 minut sa môže jest

ktobytobolpovedal
2. dec 2025
@zuzubb007

Ráno nalačno potom o 5-10 minut sa môže jest

@zuzubb007 inak, nam povedala, ze aspon 20 min nemoze jest pit 😂 zaujimave, ze kazdy inak. Ale mozno to zavisi od tohi, ze na aku alergiu sa to berie 🤔