Staphylococcus aureus u novorodenca. Čo robiť?

adrika78
19. jan 2012

Moze mi niekto poradit , co robit, mam 2 mesacneho synceka a uz beire druhe antibiotika, mame MRSU, je to neskutocne, nemozeme sa toho zbavit, ma niekto skusenosti s MRSOu, som uz zufala, klesol mu aj hemoglobyn na 89, vdaka .

estterka
19. jan 2012

ahoj,velmi tazko ti radit pri tak malom babatku. my sme prekonali stafilokokovu infekciu pred mesiacom len homeopatiou.
a na tu anemiu,mali sme podobne hodnoty,velmi tazko,ked je taky malicky 😒 idealne dojcit,to pomaha vstrebavaniu zeleza a potom viem o pripade,kedy sa jednym sirupom,co brala aj nasa zachranil novorodenec s kritickymi hodnotami-ale nechcem moc toto radit,sirup je od 3 rokov oficialne(nie je eticke na detoch testovat,teda tymto sa chrania vacsinou) a to by si musela mat lekarku s "otvorenou myslou" k alternativnym sposobom liecby.
to atb totiz len potlaca niekam inam problem,ktory sa potom vracia. iste kup biogaia(brali sme od troch tyzdnov) a davaj,su to probiotika,ktore upravia crevnu floru. drzte sa!!!

veronika1610
19. jan 2012

MRSA je potvora, tej sa veľmi ťažko zbavuje, napíš niečo viac, kde ju má, aké má klinické príznaky, do nemocky vás nechcú? okrem ATB by som skúsila aj nejakú alternatívnu medicínu - napr.homeopatiu ale u ozajstného homeopata. Ale ATB nevysadzuj. probiotiká to je jasné, ako píše estterka