Ste vy alebo vaše deti chorí?
Ste chorí vy alebo vaše deti?
na hlavu, z tohoto statu, ano som chora.
Syn 5 ročný začína byť chorý. Prišiel zo škôlky mrzutý, kašle, kycha, začínajú mu sople. Priateľ je tiež chorý - dneska pol dňa preležal v posteli že ho bolí každý sval. Takže asi to všetko pomaly začína.
@mimusa_25 u nás to isté, som čakala že to príde taký november nie tak skoro
@anonym_autor u mna kolegyne chore, ich deti chore,moje zacina soplit,kaslat, ja som nachcipana
@anonym_autor nie.
U nás zatiaľ nikto ... hádam to vydrží..
Dosť skoro začalo to obdobie
Aj my sme boli chorí, všetci okrem manžela. Mali sme hnisavú nádchu.
Áno, ja som chorá. Kýcham, kašlem, zvýšená teplota, tým pádom pn ☹
bola som do vcera, zapal usi a dutin.
Mňa neskutočne hrdlo bolí,som myslela že to dám bez lekárky doma nejakými voľno predanými vecami ale nič nepomáha
Prajem vám všetkým skóre uzdravenie ❤️
@anonym_autor my sme všetci chori, ja manžel a obe deti. Zatiaľ som najhoršie ja na tom, no manžel ma možno dobehne
Som celý týždeň pn
@anonym_autor tiez som cakala neskor a nie po 3t v skole🤦♀️ Dvaja uz doma s virozou...hrdlo, sople, bolest hlavy, treti je nastastie v skole v prirode.
@anonym_autor my sme všetci chori, ja manžel a obe deti. Zatiaľ som najhoršie ja na tom, no manžel ma možno dobehne
@marhulka13 ja tiež , dúfam že aspoň ja sa dám ako tak dokopy a potom môže ísť on na rád 🙂!
@anonym_autor našťastie nie, ale kolegyňa je úplne hotová. Hrdlo, teplota, bez hlasu, bolia ju príšerne kĺby
@anonym_autor vela ludi okolo mna je chorých. Ja sa cítim blbo od rána. Cítim trochu aj hrdlo, ale nie je to nic strašné. Teplotu nemám, ale taku menšiu zimnicu som uz dnes stihla mať 🙄 moj muz je zatial ok. Tak poriadne chora som len za par rokov, so všetkým co k tomu patrí a uz niekolko rokov sa mi to darí obchádzať, tak dúfam, ze sa chorobe opäť úspešne vyhnem aj tentokrát. Neznášam jesenné a zimné obdobie 😤
Áno sme . Ja som dobrala antibiotika na zápal priedusiek, manžel prišiel dnes z roboty na obed domov ze mu nie je dobre a dcéra je celý týždeň taka nijaká.
Len na hlavu
@anonym_autor ahoj, som chora od soboty, hrdlo, nadcha, zimnica,kasel, zachripnuty hlas,slabost.tak snad uz to prejde
@anonym_autor Áno bola som teraz som dobrala ATB .Ale nič len obrovský kašeľ a nakoniec zápal priedušiek.
Zatiaľ sme ok 🙂
Nie

Syn 5 ročný začína byť chorý. Prišiel zo škôlky mrzutý, kašle, kycha, začínajú mu sople. Priateľ je tiež chorý - dneska pol dňa preležal v posteli že ho bolí každý sval. Takže asi to všetko pomaly začína.