icon

Štikutkový fenomén

mimanr
21. aug 2015

Uz niekolko rokov pozorujem u synceka taky fenomen (teraz ma 5 rokov). Ked v nejaky den dostane stikutku a zazenieme ju, tak sa mu v ten den este 2-3x zopakuje. Je to normalne? Stava sa to aj Vasim detom? 😒

lilimoni
21. aug 2015

Nie, dajak sa mi nezda, ze by to bolo bezne. Spomen to pediatricke.

lydka99
21. aug 2015

Ked ma moja stikutku (21 mes.) tak ju ma urcite viac krat za den, uz od narodenia. Ale nie je to casto max. raz do mesiaca

kakadu007
21. aug 2015

Ano, moja mala stikutala o zlom krky niekolko x denne. Mne pride zaujimva toto: http://babetko.rodinka.sk/starame-sa/starostliv...
Je tam napisane kedy stikuta, preco a co s tym robit.

zviz
21. aug 2015

Aj dcerka sem tam takto viackrat za den stikuta a som si vsimla, ze vtedy, ked jej zle travi a stazuje sa na bolest bruska. A napr. ked sa jasime a schuti sa smeje, vtedy sa jej cka tiez 😊, uz od babatka. Myslela som, ze casom to prejde, ale uz ma 2,5 roka a stale to tak je.

mimanr
autor
21. aug 2015

dakujem vam, spomeniem to teda najblizsie radsej lekarke, doteraz mi to zakazdym nejako vypadlo...

mata1001
22. aug 2015

Mojmu synovi sa stikutalo cca raz do mesiaca jeden den aj 5x...nejak extra som to neriesila.napil sa vody a prestalo mu to.teraz ma 5 rokov a uz to nebyva tak casto...

samose
20. sep 2015

@mimanr môj rovnako má 5 rokov a odmalička buď čká a to viackrát denne aj 3-4 krát alebo je pokoj ja tomu hovorím čkací deň lekárky som sa nepýtala stáva sa to však max 2-3 krát mesačne

bianca
20. sep 2015

@mimanr moja bud nestikuta alebo ked zacne ,tak potom cely den.A zasa je na dlho pokoj.Ma to od prenatalneho vyvoja.