Stipulky - ventilačné trubičky v uškách
Ahojte, hľadám mamičky, ktorých deti majú v uškách stipulky - ventilačné trubičky. Nájdu sa tu také?
ahoj.
Boli sme v Považskej Bystrici. Mudr. Rácz.
@otulik ahoj, ano mali sme ist do Humenneho, ale vo stvrtok na predoperacnych vysetreniach nas poslali polezat do nemocnice, lebo kase a to uz jedne antibiotika vybral, tak teraz neviem, ci nam operaciu presunu na neskor, alebo nateraz zrusia uplne ☹. uz by som to chcela mat cim skor za sebou..
vy ste tiez z Huenneho?
ahoj nie niesme z Humenneho,,,sme od Kosic.... boli sme tam na operacii v januari vybrali nam nosne mandle a dali stimulku do jedneho uska mal ju 8mesiacov dr.mu vybrala teraz ma sopliky a zapal sttredneho uska ked sa to bude opakovat musi mu dat stimulku ach jaj a zase narkoza(((musi ist lezat do nemocky ked kasle??
@otulik no poslali nas, ale vybavili sme si, ze chodime len na inhalacie a injekcie a cely den sme v domacom prostredi. Uvidime co na povie lekarka v pondelok. Snad nas odoperuju cim skor, lebo predstava co nas caka ma desi... Drzte sa, som si myslela, ze ked uz trubicky vypadnu, tak ze uz bude navzdy vsetko ok..
vyberaju sa ambulantne v pohode...ale nedavajte ich vyberat nechajte ich ciim najdlchsie v usku
Ahojte.. Mali ma zavedene stipuly a stazuje sa na bolest usi. Vcera sme boli u usneho a hovoril ze vsetko je ok.. Dnes zase place ze ho boli usko? Co to moze byt? Dakujem
ahojte, vypadli niekomu stipule same od seba, my uz bude v auguste rok co ju ma v jednom usku, momentalne zase zapal stredneho ucha ale nie v tom kde je gromet, troska sa bojim toho ze mu to budu musiet vybrat pod narkozou...
@tisa82 vdaka za odpoved tak si myslis ze je este cas ze to vypadne, to by bolo super, inak mas pravdu odkedy ma stipulu v usku nemal problem akurat teraz sa chytilo to druhe kde mu to nedali
..aj ked nasa krcna povedala ze to moze byt v uchu max 6 mesiacov a potom sa to musi vyberat ale zase ini orl maju nazor ze do roka
Mamičky prosím vás hodte kto má link kde sa dajú kúpiť štuplíky do uší nejaké dobré plavecké pre detičky, dakujeme moc.
@luci21 hladaj v tejyo teme bola tu stranka a my smebkupili aj stuple aj celenku a bolo to super ale tie stuple bez celenky nemboli take funkce takze len spolu...
Ďakujem pekne. @matkaasebko
ahojte je tu niekto po operaci nosnych mandli a stipuly?museli sme ist znova po roku a pol ..teraz sme po operacii znova(((
@otulik ahoj preco ste museli ist znovu nas to caka koncom augusta😕a ako to ste to prezili,ci nejake komplikacie?vdaka ☺
@otulik ahoj, s mojim malym som to absolvovala tento rok(februar), kvoli opakujucej sa angine a zapalu usiek. Uska ma odvtedy v poriadku, ale anginu ma i tak tusim kazdy mesiac. Dostat sa na imunologiu bol zazrak. Bola mu zistena znizena imunita. Mali sme ist aj na vybranie stipuliek, ale prave vtedy mal zasa anginu, tak sme to zrusili a krcny, ze ked sa to takto opakuje, navrhuje vybranie aj krcnych mandli.
Je tu este niekto taky? Som uz z toho nestastna. Kazdy mesiac ma antibiotika, nikam nemozeme chodit. Ak je nahodou on zdravy, tak zasa dcera ochorie ☹ Uplne zacarovany kruh.
@mirkamirko0809 znova tekutina nechcela zmiznut aj ked sme brali na alergiu sirup kvapky,tak znova ma stipuly a ze aj mandla dorastala...ano prezili sme to super pred operaciou naladovka drobec videl pavucinu))naladeny ale po operaciiu to bolo horsie prebudzanie(zatial oki len ho vkuse boli hrdielko podrazdili mu ho a dost berieme od bolesti ...nesmie mu vojst do usiek voda,sme doma tyzden po operacii
isiel pod narkozu ci mu same vypadli ?my ideme k moru tak som zvedava ako to bude s celenkou a stuplami
Ahojte, chcem sa spytat ci sa aj vase deti stazovali na bolest hlavy a aj pri zaklone dozadu. V utorok synovi dali stipuly do usi a vybrali nosne mandle, bez komplikacii, akurat mal po dva razy teplotu okolo 37...na papiery co mi dali bolo pisane ze len prve dva dni po operacii mu mam davat od bolesti Nurofen ale uz je to piaty den teplota uz nie je len ta hlava ho boli...dakujem
@12barbara ked mojej dcerke vyberali nosne mandle, tak este tyzden ju bolela hlava, hlavne, ked ju zaklanala ☹ Potom to odrazu odznelo. Ked som volala lekarovi, tak mi vravel, ze niektore deti takto reaguju. Moj nazor, asi drzali hlavicku pri zakroku silno dozadu ☹ Nastastie ta fakt trvalo tyzden a odvtedy ziaden problem.

@anicka26 ahoj ako sa mam malinka pisem ohladom tych stimuliek..