Strabizmus - škúlenie
Ahojte mamicky.mam dcerku kterej je 2roky a styri mesice.mame takyto problem neviem budem rada ked mi poradite.Lave ocko jej zabieha do vonkajsieho kutika oka a prave tiez len sem tam.viac lave.chystame sa k detskej ocnej.nakolko je dost bojazliva neviem ako ju vysetria.hned sa rozplace ked prideme k doktorovi.bojim sa co s nou budu robit ako ju vysetria.neviete mi poradit kde by som s nou mala ist v kosiciach ,ku ktorej doktorke?mate s tym niektora skusenost.dakujem.
@luckalejka kedze nie sme z KE tak tam s nou dochdza len manzel nebola som tam. Ale hovori mi ze tam chodia deti od novoredncov a rady si daju s kazdym tak ze pristup maju skvely vraj moja zacala ako 4 rocna tam chodit a to uz spolupracovala v pohode tak enviem ake metody na mladsich detoch pouzivaju.
@luckalejka nas k nej odporucila nasa dr ako na vyssie pracovisko kvoli strabizmu a dalsim diagnozam co jej nasli 😒
Ano, na strabizmus sa specializuje v Kosiciach Dr. Orlovska, alebo aj Dr. Fejkova..len neviem, ci sa necaka na vysetrenie aj okolo 2 mesiacov
Fiha az tak dlho.tak to som ani nevedela.ale ta dr orlovska je asi naozaj velky odbornik co som si teraz citala...dakujem za tip.

chodime k doktorke Orlovskej, sme spokojny