Stretli ste sa s červenými lícami u detí?
Ahojte dcérka má od včera červené líčka sem tam fľaky, stretla ste sa s tým? Teplotu nemá, na chrbatiku sa mi včera zdalo tiež ,ale v podstate nič nemá už len tie červené lica
Dr sa nedá dovolať,tak neviem či tam ísť či čakať čo bude ďalej 🙈
@dzulli1980 a aj keď nemá teplotu? Len tie líčka má sem tam aj horúce..ďakujem za odpoved
Pri 5.-tej chorobe nemusí mať teplotu ... moja dcéra mala len mierne zvýšenú 37,2 - 37,3.
Ešte sa spýtam,prosím môže dostať 5 tu chorobu aj dospelý? Ďakujem moc
Ahoj, my sme mali nedavno, obidve deti, bez teploty, presne licka cervene a flaky po tele, ja som to dostala tiez a u dospelych je najtypickejsi priznak bolesti svalov a klboch, aj lica som mala cervene, preslo za par dni
@andrea901 môžem sa opýtať,že aké sú presne príznaky.Dnes dcéra mi takto zobudila.Sme doma týždeň,lebo kašle má sopliky , štvrtok mala aj zvýšenú teplotu.Môže byť tá 5.choroba?
No môj malý mal červené líca, takmer až fialové od zubov, teploty žiadne ale líca až horeli! Ale bol teda malinký
Aj moja dcéra minuly týždeň len červene líca a trošku to prešlo do nadchy a kašľa a asi 2 týždne dozadu mala teplotu jeden deň, bude to niečo vírusové.
Môj syn bol na Tom tak isto. Potom sa mal vysyp aj na rukach a celom tele. Doktorka povedala že prekonal piatu chorobu. Toto je už len dozvuky toho. A nemal ani teploty. Len dva dni mal trocha sopel a bol viac unavený.

To bude 5. choroba - je to vírusové ochorenie, liečba je len symptomatická ...