Studené dlane novorodenca
Máme tri týždne ale hrozne studené dlane vodne v noci.. obliekam ho do dvoch vrstiev keď sme doma a kurime, ma aj rukavičky ale dlane strašne studené. Prosím vás je to ok, máte to aj vy takto alebo je to problém, prípadne čo s tým?
Má perinku? Ja by som ho viac zaperinkovala.
a nie je prehriaty? potom sú rúčky jediné ktoré nie sú prikryté a tak sa nimi vlastne chladí
Ja si tiez skor myslim,ze je babo prehriate,2 vrstvy+doma kurenie je vela..ja som malu casto mala len v body s dlhym rukavom a nozky hole,pripadne tenke leginky..a teda skoro stale na podlozke na zemi
U babatiek su studene ruky a nohy ok. Este im ich organizmus nezvlada zahriat. Treba skusat krk vzadu a podla toho sa orientovat.
Môj malý mal do 2 mesiacov vkuse studené rúčky a teplota tela bola ok takže si myslím že to prejde tak ako u nás ale nepreháňaj to s tým oblečením, skús chytiť zátylok ak je teplý tak je to ok a ak nie si si istá tak zmeraj teplotu teplomerom

@zoja1234 nič, maličké deti majú úplne inú termoregulaciu ako dospelý človek. To že má studené ručičky neznamená že mu je zima. Pozor aby sa bábätko práveže neprehrialo. Ak má teplý krk v zadu, tak mu je teplúčko