icon

Štvormesačné dievčatko prestalo priberať

5. okt 2022

Prosím neviete kde pátrať po príčine. Váži momentálne 8200g je od narodenia na UM a už mesiac nepribrala.

veronika3110
5. okt 2022

Povedala by som, že na 4 mesiace váži dosť 🤔

ivangeline
5. okt 2022

Lebo nepotrebuje?

cyberk
5. okt 2022

ma zasob na dalsie 4 mesiace 😅

kacena4
5. okt 2022

uff ja som mala 9000g. rocne deti. takze nepotrebuje priverat ako prve mesiace

ckatka
5. okt 2022

Asi sa viac hýbe. Váži naozaj dosť. Moje deti mali 8kg po 8 mesiaci 🤷‍♀️ pokiaľ papa a vylučuje....kľud.

jaskolka
5. okt 2022

Nemusí už rapidne priberať, váhu ma inak až "pridobru"
Syn v 4 mesiacoch vážil 7 kíl , a dcéra okolo 6 kg. Takže uplne to je v poriadku. Dieťa nebude stále priberať rovnako, zrejme sa už začína aj hýbať, prevracat, takže vydáva už viac energie ako.

domiklik
5. okt 2022

Môj 15 mesačný syn má 9 kg.

surama
5. okt 2022

Aku mala porodnu hmotnost? Od tej sa treba odrazit. A co dlzka? Rastie?

autor
5. okt 2022

@surama 3700 53

andrea_prestastna
5. okt 2022

@domiklik a co teraz? Mozno sa narodilo dieta vacsie, moja dcera sa narodila 4190g a ma 6m a 11kil a co??? Moj muz ma 2metre a nikto nieje obezny u nas, Teraz tu tabulkujete ona sa pyta na ine a nerobi statistiku koho decko je ake

surama
5. okt 2022

A za ten mesiac narastla? Toto je tiez dost smerodajne. Pozrela som karticku a moj, ked mal 4 mesiace mal 9kg a 68cm. Ale on sa narodil so 4,7kg a 54cm. Prve mesiace priberal dost, ale potom uz po menej, ked zacal lozit. Pediatricka bola praveze spokojna, ze dobre prospieva a nemusime nic riesit, lebo moj zas ma proste siroky chrbat, pevnu stavba tela, bude chlapina. Teraz ma rok a ma 12,5 kg, ale nie je tucny, len vyzorovo vyzera ako dvojrocny😃 Ale spat k veci..ked sa ti nieco nezda, tak sa ozvi pediatricke...u nas toto bolo hned prve, co kontrolovala ci prospieva.

domiklik
6. okt 2022

@andrea_prestastna no už keď ta toto dokáže rozladit 🤦

andrea_prestastna
6. okt 2022

@domiklik mna to nerozladilo ale toto iq je na bode mrazu

domiklik
6. okt 2022

@andrea_prestastna moje iq je ôk a dokonca viem aj čítať s porozumením, tiež by si si to mala osvojiť