Štvormesačné dievčatko prestalo priberať
Prosím neviete kde pátrať po príčine. Váži momentálne 8200g je od narodenia na UM a už mesiac nepribrala.
Lebo nepotrebuje?
ma zasob na dalsie 4 mesiace 😅
uff ja som mala 9000g. rocne deti. takze nepotrebuje priverat ako prve mesiace
Asi sa viac hýbe. Váži naozaj dosť. Moje deti mali 8kg po 8 mesiaci 🤷♀️ pokiaľ papa a vylučuje....kľud.
Nemusí už rapidne priberať, váhu ma inak až "pridobru"
Syn v 4 mesiacoch vážil 7 kíl , a dcéra okolo 6 kg. Takže uplne to je v poriadku. Dieťa nebude stále priberať rovnako, zrejme sa už začína aj hýbať, prevracat, takže vydáva už viac energie ako.
Môj 15 mesačný syn má 9 kg.
Aku mala porodnu hmotnost? Od tej sa treba odrazit. A co dlzka? Rastie?
@surama 3700 53
@domiklik a co teraz? Mozno sa narodilo dieta vacsie, moja dcera sa narodila 4190g a ma 6m a 11kil a co??? Moj muz ma 2metre a nikto nieje obezny u nas, Teraz tu tabulkujete ona sa pyta na ine a nerobi statistiku koho decko je ake
A za ten mesiac narastla? Toto je tiez dost smerodajne. Pozrela som karticku a moj, ked mal 4 mesiace mal 9kg a 68cm. Ale on sa narodil so 4,7kg a 54cm. Prve mesiace priberal dost, ale potom uz po menej, ked zacal lozit. Pediatricka bola praveze spokojna, ze dobre prospieva a nemusime nic riesit, lebo moj zas ma proste siroky chrbat, pevnu stavba tela, bude chlapina. Teraz ma rok a ma 12,5 kg, ale nie je tucny, len vyzorovo vyzera ako dvojrocny😃 Ale spat k veci..ked sa ti nieco nezda, tak sa ozvi pediatricke...u nas toto bolo hned prve, co kontrolovala ci prospieva.
@andrea_prestastna no už keď ta toto dokáže rozladit 🤦
@domiklik mna to nerozladilo ale toto iq je na bode mrazu
@andrea_prestastna moje iq je ôk a dokonca viem aj čítať s porozumením, tiež by si si to mala osvojiť

Povedala by som, že na 4 mesiace váži dosť 🤔