Štvorročné dieťa teplotuje a neviem prečo
Dobry den.Syncek mal minuly tyzden,soplik,len tak trocha.Dnes od rana trploguje,neviem,ci to s tym suvisi,nema uz ziadne priznasky,pije,papa,nevsimam si,ze by ho bolelo nieco...Mame dg.Pas,zatial nerozpravame a asi by mi ani neukazal,kde by ho pripadne mohlo boliet.Je to moje prve dieta.Na ipal to nevyzera...Zatial 37,8,budem to sledovat,ked tak pohotovost.Z nivoho nic asi nebude teplota,ci?
Pohotovost pri zvysenej teplote? Na co? Ked bude nad 38,5 podaj proti teplote liek… ak by mal 40ky ktore nejdu zrazit potom chod na pohotovost
@sapetka Nie kvoli teplote,len,ze ho budem sledovat a keby nidco,pohotovost.Inak ja vacsinou nsjskor volam
Tou poslednou vetou to vyzneloze tam pobezim kvoli teote.🤭
@sapetka
teplote
Teplotu zvladnes doma, mas lieky. 4rocny? Nasa 4rocna ma takto teploty asi kazde 3-4mesiace, jeden vecer vybehne, potom v noci a rano a potom jej nic nie je.
@kamagma vdaka
pohotovost netreba, pokial vyslovene nieco neboli, snad by nejako dal najavo, ze ho nieco boli, nie? inak uvidis, ako t obude pokracovat, ale presne, ak nema nezrazitelne horucky, tak len sleduj a ked ta kk detskej lekarke, nie hned na pohotovost
@zabina27 dakujem
@sapetka vdaka
Teplota musí byť minimálne 24 hodín aby mu crp aspoň niečo ukazal. Takže na pohotovosti by ho neporiesili.
@777januska777 aha,ok,dik

Oprava teplotuje upal