Štvorročný syn raz do mesiaca zvracia
Ahojte, náš 4 ročný synček pravidelne 1x do mesiaca zvracia z ničoho nič, nemá iné príznaky, ani teplota, ako tomu mám rozumieť, je to na niečo reakcia? Mne to príde ako keď sa prudko a rýchlo napapá a nestihne poriadne stráviť, ale to je len môj pohľad.
aj keď je to len raz za mesiac? nie je reflux u dojčiat?
@ivanameskova1 reflux môže mat aj dospely človek. A syn tak vracia ked sa zcemery. Ked niečo moc z chuti zje
@ivanameskova1 a to ma 18 😂😂
ahojte, tak reflux nemáme, boli sme u lekára
Aj moj vyse 3rrocny tak zvykne... castokrst vecer, ked zaspi a potom zrazu zacne... bud sa napapa vela niecoho a schuti, alebo mu nieco nesadne 🙂
Dobry vecer maminky ....potrebujem tiez poradit ....mam
2 mesacneho synceka a zistili mu reflux tak mu dr. Predpisala AR bebu ...no z nej ho zapeka a ma koliku .... neviete mi poradit nejake UM ktore by bolo lepsie ? A taktiez cajik ..pretoze v lekarni maju od 4 mesiaca ale maly ma len 2 a mne stale dr vravi ze by mal aj pit cajik .kedze je na UM ...dakujem za vsetky rady
@lenicka2323 mliecko sme pili nutrilon, len nam donho doktorka predpisala take zahustuvadlo...caje maju isto od 1.tyzdna, chod do inej lekarne...
@danik1505 od jedneho týždňa myslíte fenikel ? S tym mam skusenosti ze este viac tie plyny vytvára ....alebo ste iný používali ?
my sme mali na koliky BIO GAYA kvapky, je to olejčkek na koliky do lyžičky čaju alebo mlieka
@ivanameskova1 dakujem za radu... skusim urcite BIO GAYA kvapky... je to aj od bolesti alebo len na upravenie mikroflory?
@danik1505 dakujem za radu... a z toho zahustovadla nezapeka? A co sa tyka cajiku mohla bu som ho nahradit aj prevarenou vodou?
@lenicka2323 nas nezapekalo, ale kazde babo je ine... Nebol to feniklovy cajik, ale voda dojcenska prevarena tiez neuskodi, ved z tej sa robi aj UM
@lenicka2323 je to olej, už si nepamätam, marí sa mi, že je slnečnicový, od bolesti ??? nám obvodná povedala, že je to na premastenie čriev a napomáha kolikám von
@ivanameskova1 dakujem krasne za radu ☺ opytam sa na to lekarky...
@ivanameskova1 pije MLIEKO?
@ivanameskova1 ako často pije MLIEKO?
mlieko pije raz za čas, cca každy druhy den 1 pohár, ale mliečne ako jogurty ma každy den, syr zje tiež raz za cas

Moze to byt reflux,presne ako pisete,ze sa rychlejsie naje,napije atd,reflux moze byt aj skryty. Nasu malu napinalo a aj zvracala raz ked ju napinalo zo zatekajucich soplikov. Ak nie su pricinou tie sopliky,skuste dat synceka vysetrit na reflux,da sa to aj zo slin,u niektorych lekarov. Da sa to upravit stravou aj liekmi.