Sú škôlkari chorí aj cez leto?
Su prvaci v skolke chori aj cez leto?
Chcela by som sa opytat, ci su skolkari hlavne ti co zacali chodit do skolky tento rok, chori cez leto kym ziskaju imunitu alebo cez leto je to lepsie? Vdaka
Ked nebola skolka,nebola ani choroba
@kikush68 môj syn chodil do MŠ od 2,5 roka, dokopy 4 roky. Ako predškolák schytal v júni v horúcich dňoch laryngitídu a týždeň po vyliečení hnisavú angínu, nebol ani na rozlúčke predškolákov. Rok pred tým začiatkom júla potvrdená mononukleóza 🤷🏻♀️ celkovo bol v škôlke chorý každý mesiac. Teraz je prvák a od septembra marodil iba 2x.
@kikush68 a bude chodiť aj cez leto do škôlky? Tak áno, aj vtedy bude choré, keď je choré celý rok. Moje deti cez akékoľvek prázdniny, či už boli doma cez vianoce skoro 3 týždne aj s našou dovolenkou, ani nekychli. Prišli do škôlky a dva dni chodili. A bum, sople, kychali atď....zase týždeň doma. Nonstop kolotoč chorôb.. Až do júna. Teším sa, že už len 2 mesiace chodia do škôlky. Potom 2 mesiace kľud.
Minulý rok bola chorá celý júl. Ťahalo sa to od mája kedy mala 2x hnisavu angínu, potom 7 chorobu, nejaké vracacky takže ako som si myslela ze leto bude pohoda tak figu. August bol fajn a od septembra znova takže sme si moc nevydýchli
@kikush68 môj syn prvý rok keď chodil do škôlky mali v lete zavretú škôlku 3 týždne, inak chodil. Od cca maja do septembra nebol chorý vôbec. Ale teda on nejako extrémne chorý nebol ani počas roka, raz chytil chrípku, inak len sople a kašeľ ktoré netrvali extra dlho 🙈
Nas nebyva cez leto chory a chodi do skolky aj v lete (maju letnu skolku). Zacal chodit minuly rok do skolky, takze teraz bude druhe leto.
@kikush68 Nas byva chory aj v lete, je to uplne jedno. Zdravy je, len ked do skolky nechodi.
Obvykle býva v lete imunita lepšia....ak ti už dieťa chodilo do škôlky celý rok, mohlo by byť bez choroby....v lete sa deti spájajú z viacerých tried, ale ak ho chceš dať miesto septembra skôr len preto aby si vybudovalo imunitu, tak to fungovať nebude.....v septembri prídu nové deti a aj imunita sa nevybuduje za 2-3mesiace🙂od septembra bude v novom kolektíve a aj jeseň a zima robia svoje....ale ano, ak ti chodilo do škôlky celý rok, mohlo by to byť lepšie, je menej viróz a deti sú viac vonku....
Obvykle býva v lete imunita lepšia....ak ti už dieťa chodilo do škôlky celý rok, mohlo by byť bez choroby....v lete sa deti spájajú z viacerých tried, ale ak ho chceš dať miesto septembra skôr len preto aby si vybudovalo imunitu, tak to fungovať nebude.....v septembri prídu nové deti a aj imunita sa nevybuduje za 2-3mesiace🙂od septembra bude v novom kolektíve a aj jeseň a zima robia svoje....ale ano, ak ti chodilo do škôlky celý rok, mohlo by to byť lepšie, je menej viróz a deti sú viac vonku....
@mogaa praveze zacal len pred mesiacom chodit aby som to mala doma jednoduchsie s novorodencom, no co uz. Dala som si ockovania ako tehotna a snad to dako prezijeme:/
@mogaa praveze zacal len pred mesiacom chodit aby som to mala doma jednoduchsie s novorodencom, no co uz. Dala som si ockovania ako tehotna a snad to dako prezijeme:/
@kikush68 očkovania s tým nemajú nič spoločné.....deti boli choré prvý rok v škôlke odjakživa...cez leto by som ale dieťa nechala doma, budú zberné triedy, tam nové deti, nové učiteľky a od septembra zase iné.....cez leto sa tam aj tie deti striedajú, lebo sú dovolenky, takže nezriedka chodí dieťa do škôlky len 2týždne potom je u babky či dovolenka s rodičmi....
Moje nebyvali chore vobec. Ani v lete a Ani v Zime.

ked v lete nechodia do skolky, tak nebyvaju ani chori