icon

Sú to kiahne alebo nie? Skúsenosti a rady

20. apr 2024

Dcérka už vyše mesiaca má malé červené vyrážky po tele. Má jedno po pár dňoch sa jej to stratí a má ďalšie inde a takto dokola. Posledný týždeň má 3-5 vyrážok po tele, zas jej to po pár dňoch prešlo. Dnes ráno už tých vyrážok má viacej za uchom, na brušku aj na chrbte, aj na tvári pár. Ale sú úplne maličké červené pupacky. Môžu to byť už kiahne? Ak áno kedy ísť k doktorovi? Ako dlho treba ostať doma? Koľko sa to bude liečiť? Aké lieky na to existuju aby sa to prebehlo čím skôr?

Strana
z2
autor
20. apr 2024

@anavixy Ako moju poznám ona miluje vodu a spliecha s tým, určite by to mala aj na tvári. A keď to je také nebezpečné že nemôže sa do očí a do úst, aj sa bojím ju v tom kúpať.

tetapetra
20. apr 2024

Ako píše @anavixy

anavixy
20. apr 2024

Tak ona sa ma rychlo okupat a von, nie sa cvachtat, oplachnut a von (hypermangan neoplachovat, oplachnut v hypermangane myslim), neviem kolko na dcerka rokov. Da sa aj teda len tamponom potupkat ale to bude pracnejsie… ale teda pokial roztok nebude silnejsi ako ma byt a oko sa vyplachne vodou tak sa toho netreba az tak obavat, oci pripadne vyplachnut vodou, ak sa nebude dat ustrazit.

autor
21. apr 2024

Ahojte, ešte sa chcem spýtať takéto keď má niektoré to znamená čo že to moc rozskriabala alebo takéto má byť už keď praskne to vodnate a ide sa tam tvoriť chrasta? Priložím fotku

Strana
z2