icon

Sú to naozaj začínajúce kiahne?

kikiballa
13. aug 2025

Ahojte, prosím vás, môžu to byť začínajúce kiahne? Dcérka má na hrudníku taký akoby pľuzgierik. Zatiaľ nemá teploty a je veselá. Fotku dám radšej do komentu. Ďakujem za všetky postrehy.

kikiballa
autor
13. aug 2025

@kikiballa neviem ci to dobre vidno.

sajmonka_1216
13. aug 2025

áno, je to už aj naliate, určite sú to kiahne, bude ich už len viac...

kikiballa
autor
13. aug 2025
@sajmonka_1216

áno, je to už aj naliate, určite sú to kiahne, bude ich už len viac...

@sajmonka_1216 no výborne...po 3 rokoch na rodicaku idem zajtra prvý deň do roboty...šéf bude isto nadšený 🫣🫣🫣😬😬😬😬

sajmonka_1216
13. aug 2025
@kikiballa

@sajmonka_1216 no výborne...po 3 rokoch na rodicaku idem zajtra prvý deň do roboty...šéf bude isto nadšený 🫣🫣🫣😬😬😬😬

@kikiballa ojoj no nezávidím.. tak asi hneď na OČR :D
Moja mala teraz cez Veľkú noc a to bola katastrofa.. skončili sme až na pohotovosti

kikiballa
autor
13. aug 2025
@sajmonka_1216

@kikiballa ojoj no nezávidím.. tak asi hneď na OČR :D
Moja mala teraz cez Veľkú noc a to bola katastrofa.. skončili sme až na pohotovosti

@sajmonka_1216 prepána, neblazni

sisamisaaa
13. aug 2025

Ja som mala v 38 kiahne a priebeh úplne ukážkový. Výsyp skoro všade, 3 dni teploty a 2 týždne nuda kým skončia vyrážky. Sú to kiahne.

slavomira236
13. aug 2025
@sisamisaaa

Ja som mala v 38 kiahne a priebeh úplne ukážkový. Výsyp skoro všade, 3 dni teploty a 2 týždne nuda kým skončia vyrážky. Sú to kiahne.

@sisamisaaa ja v 35 ke

kikiballa
autor
13. aug 2025
@slavomira236

@sisamisaaa ja v 35 ke

@slavomira236 inak veľa ľudí čo poznám, tak mali kiahne v dospelosti.

sajmonka_1216
13. aug 2025
@kikiballa

@sajmonka_1216 prepána, neblazni

@kikiballa No moja má 3 roky, na Zelený štvrtok sme išli k zastupujúcej doktorke, dala nám len nejakú obyčajnú vodičku robenú v lekárni.. prvý deň aj druhý fajn, ale keď sa jej urobil poriadny výsev, tak revala od bolesti, škrabala sa, kričala že prosím, dajte mi to dole.. Nespala na obed ani celý deň, tak reku že aspoň v noci bude spať.. no určite.. bolo 3 hodiny ráno a ona revala ako o život... na velkonočnú nedelu sme boli na pohotovosti, dali jej inú mastičku a predpísali dithiaden + hypermangán a odvtedy to bolo ako iné dieťa... spala 4 hodiny keď sme prišli z pohotovosti a dali jej všetko čo nám predpísali.. :D
takže odporúčam aj ja určite kúpeľ v hypermangáne a mastička sa volala Tanno Hermal

kikiballa
autor
13. aug 2025
@sajmonka_1216

@kikiballa No moja má 3 roky, na Zelený štvrtok sme išli k zastupujúcej doktorke, dala nám len nejakú obyčajnú vodičku robenú v lekárni.. prvý deň aj druhý fajn, ale keď sa jej urobil poriadny výsev, tak revala od bolesti, škrabala sa, kričala že prosím, dajte mi to dole.. Nespala na obed ani celý deň, tak reku že aspoň v noci bude spať.. no určite.. bolo 3 hodiny ráno a ona revala ako o život... na velkonočnú nedelu sme boli na pohotovosti, dali jej inú mastičku a predpísali dithiaden + hypermangán a odvtedy to bolo ako iné dieťa... spala 4 hodiny keď sme prišli z pohotovosti a dali jej všetko čo nám predpísali.. :D
takže odporúčam aj ja určite kúpeľ v hypermangáne a mastička sa volala Tanno Hermal

@sajmonka_1216 ooooh to mi je ľúto. Hypermangan pomohol synovi. Potom to znášal celkom dobre. Uvidíme čo prinesie ráno.