icon

Sú to štípance od ploštíc?

lara1128
18. nov 2025

Ahojte prosím Vás viete mi poradiť od čoho to môže byť? Resp. Je to od plostice?

Sú to štípance od ploštíc?Sú to štípance od ploštíc?
anonym_1b62e1
18. nov 2025

takto nejako to vyzera od ploštic

lara1128
autor
18. nov 2025
@anonym_1b62e1

takto nejako to vyzera od ploštic

@anonym_1b62e1 tak teda to naše nebude od plostic??

anonym_01ee94
18. nov 2025

Baby, je toto normalne, kazdy den tema o kusancoch plostic? Byvala som v byte, teraz v dome, v zivote som plosticu videla len 1x v kupelni v hoteli na Krete. To v akych podmienkach niektori ludia dnes ziju?

anonym_d74433
18. nov 2025

môže to byť aj od plostic aj keď sú chrasty pokiaľ to svrbi a dieťa si to rozskrabe ...ja som mala presne takéto iste .. videla som len jednu . . muža nestípali vobec a ja cela dokusana...a nejde o podmienky ... my sme sa presťahovali do bytu bol krásny čistý voňavý nový ..ale plostice boli v panelaku v stupackach . plosticu si donesiete aj z 5 * hotela inak .

lara1128
autor
18. nov 2025
@anonym_01ee94

Baby, je toto normalne, kazdy den tema o kusancoch plostic? Byvala som v byte, teraz v dome, v zivote som plosticu videla len 1x v kupelni v hoteli na Krete. To v akych podmienkach niektori ludia dnes ziju?

@anonym_01ee94 tu nejde o podmienky.....plosticu si viete doniesť aj s novým matracom..... Keď neviete nevyjadruje sa

anonym_01ee94
19. nov 2025
@lara1128

@anonym_01ee94 tu nejde o podmienky.....plosticu si viete doniesť aj s novým matracom..... Keď neviete nevyjadruje sa

@lara1128 pisem vseobecne, nie o tebe.

brontofuz
19. nov 2025

ano moze to byt, niekto ma slabsiu reakciu niekto ma velke flaky

anonym_01ee94
19. nov 2025
@anonym_d74433

môže to byť aj od plostic aj keď sú chrasty pokiaľ to svrbi a dieťa si to rozskrabe ...ja som mala presne takéto iste .. videla som len jednu . . muža nestípali vobec a ja cela dokusana...a nejde o podmienky ... my sme sa presťahovali do bytu bol krásny čistý voňavý nový ..ale plostice boli v panelaku v stupackach . plosticu si donesiete aj z 5 * hotela inak .

@anonym_d74433 veď na Kréte bol 5☆ hotel, vyšla po stupačke z podzemného podlažia cez vetranie do kúpeľne, boli tam nejaké sklady. Naštastie to bolo na konci pobytu, vetraky v som zapchala toal.papierom a svietili sme v kúpeľni non stop.