Sú to štipance u ročnej dcérky?
@anonym_autor
mozno aj blcha alebo plostica
@anonym_c3c1d8 len toto nie 😭
@anonym_autor aj malý pavúk alebo chrobák dokáže toto, natierať
@ivicatolic mam strach zaspať , bojím sa či nebude rano ešte viac doštípana .... dnes som jej celu postielku na komplet vyprala , vyčistila , vyumyvala ...aj tak tomu nerozumiem 😭
@ivicatolic mam strach zaspať , bojím sa či nebude rano ešte viac doštípana .... dnes som jej celu postielku na komplet vyprala , vyčistila , vyumyvala ...aj tak tomu nerozumiem 😭
@anonym_autor neboj nič, zmizne to 😊👍
ak si to naozaj vsetko vyprala vycistila, bude dobre. vsetko si tym zabila, bolo by fajn aj vsetko prezehlit, aby sa to riadne dezinfikovalo.
Nie je to veľmi ostrá foto, ale kľud e to môžu byť aj kiahne. Ak pribudne hrudník a oblasť vlasov a spravia sa z toho pľuzgiere tak je to jasné..
@anonym_autor noo mne osobne prídu toto ako štípance od blchy/ploštice. Ak máš zvieratá, tak ich odblsi, všetko vyper na 90° a uvidíš. Ak sa budú opakovať stipance, tak skús dymovnice proti hmyzu a keď nepomôže ani toto tak jedine dezinsekciu.
My sme tiež mali takéto nejaké podobne štípance, tiež sme mali asi blchu v novembri niekedy, ja som kúpila sanitol proti roztočiam na madrac dostať to v dm(je to na blchy aj ploštíce) A s tým som striekala každý deň ráno/ večer, lebo my sme v tedy išli na dovolenku, takže mama chodila striekať. A 2 krát som vyprala postelné. Perinu som vytriasla aj vankúše. No a neviem keď sme sa vrátili tak už nás nič neštipalo. Neviem či sme ju zobrali s sebou lebo, keď sme prišli večer na miesto som si všimla, že celú nohu mám poštípanu, tak ešte tam som prala nohavice, som nevedela či v aute alebo doma ma poštipala.

@anonym_autor
mozno aj blcha alebo plostica