Sú toto kiahne alebo zlatý stafylokok
Ahoj
Nesvrbi, bez teploty, denne pribudne 2-3 vyrážky
Nemá žiadny iný vysyp
Trvá to od štvrtku
Prosím kto máte skusenosti poraďte
Ďakujem
@renatka100 práveže vôbec
Mala sa kúpe len doma vo vanicke
Má 8 mesiacov
A začervenanie ste mali hore na kozi alebo hlbšie? Aj ju to svrbelo?
Ďakujem pekne za odpovede
@kythos21 iba na kozi
@renatka100 takéto ste to mali prosím ta?nam sa to po týždni tvorí zas ..
@kythos21 moja mala take iste 3 vyrazky na ruke bez teploty lekarka povedala ze kiahne, mne sa tomu doteraz nechce verit, prvy den mala zvysenu teplotu.
@jurinecka125 a sko jej to zmizlo? Nasa mala aj v hlavicke
Mizne to pomaly ... dnes sa jej po týždni vytvorili nové
Nesvrbi ju to. Nemá teplotu
@kythos21 moc dobre to nevidim boli to ale akoby velke vyrazky s hnisavym stredom a boleli a dlho sa hojili ak sa rozskrabali
@kythos21 moj mal take ako reakciu na jedlo mali sme do roka alergiu na mrkvu.
@kythos21 ja neverim ze to boli kiahne, ale lekarkabtvrdi ze ano, ze mala zvacsene lymfatickebuzliny, ju to ani nesvrbelo, nove nepribudali, male bodky na rukach uplne zmizli do mesiaca.
@gabr1ela15 vážne? Môžte mi prosím napíšte viac? Kedy sa to objavilo, ako dlho sa to liečilo, čím ste liečili ? Kde ste mali výsev, aj ho to svrbelo? Lebo keď sa zamýšľam nad tým po týždni mala mrkvu a objavilo sa to...
@renatka100 ďakujem
Ideme koznej ráno
Nemyslím ale že je to ono lebo neboli ju to ani nesvrbi ani nen hnus v strede
Skôr je to tvrdé a pripomína mi to ustipnutie komárom
@kythos21 bolo to cca okolo 7-8 mes. Niekedy sa mu to spravilo aj do hodiny po jedeni.my sme to mali vo vlaskoch sem tam na ruke alebo lytku bol to taky vacsi pupacik okolo cervene trosku a vyzeral akoby v nom bola daka tekutinka.stracali sa pomaly dakedy aj po tyzdni.nemam pocit ze by ho to svrbelo mozno len vo vlaskoch.vysadila som na 2tyz.mrkvu a prestalo to.tak sme do roka nedavali namiesto toho som davala batat.a po roku sme skusili a uz sa nam to nerobi.
@kythos21 a hlavne to nevytlacajte ono sa to postupne vstrebe a zmizne
@gabr1ela15 tak boli sme dnes po lekároch
Potvrdila sa alergia na mrkvu, zeler a petržlen
Mame úplne rovnaké príznaky ako ste popísali Dakujem Vám lebo ste mi veľmi pomohli
Veľmi som rada že to nie je infekčného pôvodu
A vy ste mali sj potvrdené alergológom?
@kythos21 ano taktiez sme nepouzivali petrzlen a zeler su to take pikantne vyrazne druhy zeleniny.no ja som raz za 2 tyzdne daka kusocek mrkvy potom zase zeleru ci petrzlenu.som rada ze som pomohla hned som spoznala tie pupaciky.drzim palce nech vam to po roku prestane
@gabr1ela15 ďakujem Vám krásne
@kythos21 ako sa potvrdila alergia? Robili nejake testy?
@renatka100 áno z krvi na alergológii.brali i sterry a tie boli negatívne
@kythos21 dik za info

@kythos21 zacervenanie