icon

Sú toto potničky alebo alergia?

lakynka1987
15. jún 2019

Maminky neviete co to je?ale myslim,ze alergia,skusali sme jablko...

Sú toto potničky alebo alergia?
Strana
z2
charlotte345
15. jún 2019

@lakynka1987 ahoj neviem na foto veľmi nevidieť ale mne keď sa malý vyhodil s alergie tak to vyzeralo presne tak isto ako keby sa poprhlil.

charlotte345
15. jún 2019

@charlotte345 my máme podobny problém malý ma 9 mesiacov a zas nevieme ci ma kiahne ani dve doktorky nám to nevedia s presnosťou určiť

lakynka1987
autor
15. jún 2019

@charlotte345 no vyzera to ako poprhlene...fakt neviem...davali sme uz roznu zeleninu a prvy krat jablko a toto sa mu spravilo...vtedy zacali aj tie horucavy tak je len v plienke,tak mam dilemu,ze co to moze byt 🤔🤔🤔

nikpa
15. jún 2019

@lakynka1987 presne takéto vyrážky teraz pozorujem na synovi, má rok a pol a začalo sa mu to vyhadzovať keď zostalo toto teplo. Neviem či má tvoj malinký aj iné príznaky, môjmu nie je nič okrem tých vyrážok. A z jedla to určite nemá, nič nové čo doteraz som mu nedávala.

misica16
15. jún 2019

My to iste. Mala ma rok aj pol a tiez od kedy je teplo to ma na chrbatiku aj brusku. Ja si myslim, ze su to potnicky, lebo ich ma na miestach kde sa najviac poti. V byte tiez chodi hola, ale poteniu sa bez klimy vyhnut neda. Teraz sa ma trosku ochladit, tak dufam, ze to zmizne.

lakynka1987
autor
15. jún 2019

@nikpa nie nema nic len tie vyrazky...ale zas keby ma alergiu tak to ma po celom tele,nie?on to ma len na chrbte...

lakynka1987
autor
15. jún 2019

@charlotte345 no my ked budeme mat kiahne,tak si to odnesiem aj ja,lebo ja som ich nemala 😭😭😭

sasunka
15. jún 2019

@lakynka1987 Moje obe deti maju alergii az az no na chrbte vyhadzani nie su nikdy. Myslim si teda ze je to skor z tepla. Vecer umyt vlaznou vodou a samo to zmizne.

evkacik5
15. jún 2019

Moje dieta vyzera tak isto, a ma to vsade, teploty nemala, tak verim ze je su to potnicky.

ildiko36
15. jún 2019

@lakynka1987 toto vyzera na potnicky.daj detsky puder na cele telo ked su to potnicky zmizne to do 2dni

ildiko36
15. jún 2019

@charlotte345 toto ..potnicky su mensie..moze to byt aj alergia po ustipnuty s komarom alebo kiahne ked su pluzgieriky..nevydim dobre na fotke

majka99999
15. jún 2019

Moj ma 4,5 a tiez cely chrbatik vyhadzany, potnicky. Starsi nema. Maly je ten typ, ze zakryjem vreckovkou a poti sa.

ildiko36
15. jún 2019

@majka99999 daj detsky puder na to..mne to poradila doktorka a pomohlo to

vercmel
15. jún 2019

Ahojte, my sme dnes objavili pod pazuskou toto, stretli ste sa s niecim takym?

lakynka1987
autor
15. jún 2019

@ildiko36 pluzgiere nema,ani na dotyk to nieje nejake drsne

ildiko36
15. jún 2019

@lakynka1987 tak su to potnicky..este keby bolo kus drsnejsie moze to byt exzem od mlieka..ale to by bolo skor v zahboch..to zistis ked das ten puder..potnicka po par dni zmizne..teraz su horucavy..je to normale u tachych malych deti..ked nezmizne moze to byt exzem..na to sa da kupit Holt krem

ildiko36
15. jún 2019

@vercmel nevedela by si to este raz odfotit?..je to tam otvorene?alebo hnisave? Zle to vydno

ildiko36
15. jún 2019

@vercmel tato to vyzera ako daaky vred

vercmel
15. jún 2019

@ildiko36 hnisave

vercmel
15. jún 2019

@ildiko36 zabudla som dodat ze malicky ma 1 tyzden

majka99999
15. jún 2019

@dextella14 mozes pozriet na tento obraxok od @vercmel ?

martusik2305
15. jún 2019

Ahojte aj môj malý je vyhadzany... Vyzerá to ako potnicky po brušku ale okolo krku na rukách a chrbatiku sa strašne škrabe v noci sa doškrabal až do krvi... Myslela som si ze alergia ale vyzerá to na ekzém 😞 čím natrieť?

martusik2305
15. jún 2019

@vercmel my sme také mali keď mal malý 3m bola to zaparenina som ho zle umyla a slabo natrela tak mu to zahnisalo... Liečili sme to bylinkami repikom a kamilkami a natierala pitiolom nám to zabralo...

ildiko36
15. jún 2019

@martusik2305 na ekzem HOLT krem..ale treba s tym ratat ze zanechava flaky na oblecenie

ildiko36
15. jún 2019

@vercmel ja by som s tym vychladala radsej lekara..vyzera to na vred hlavne ked este aj hnisa..pod pazuchu je tiez linfaticky system a cez to sa moze sirit zapal po celom tele

agnes28
15. jún 2019

@lakynka1987 ma to na mieste kde byvaju potnicky. Moze to byt aj to

dada3215
16. jún 2019

Ahojte maminky, hľadala som už vo viacerých diskusiách, stále som však nič nenašla čo by mi pomohlo, tak skúsim dať foto a poprosiť vás o radu. Tiež sa mi malinká vyhádzala. Včera to mala iba pri krku a na rukách a dnes už na celom hrudníku z predu aj zo zadu, na ruckach, ale mala to aj na mieste ako idú gumky z plienky. Prvé bábo naše, neviem prísť na to či sú to potničky "iba" lebo sa teraz hrozne potí, tri krát denne ju prezliekam minimálne, je veľmi horko krvná 😊 alebo či to môže byť nejaká reakcia na potravinu keďže aj s prikrmom sa pasujeme. Len zrovna teraz posledné 4 dní skoro nič nejedla, len mlieko, lebo šli von zuby, tak sa mi to na to jedlo nezdá. Oblečenie periem od začiatku len v Lovela, doteraz problém nebol. A kúpeme tiež len v tom istom, tak netuším. Nechcem hneď utekať našej doktorke, ona je veľmi zaujatá na mladé mamičky, hneď zprdne človeka, že nemám riešiť každý pupacik, ale toto už je dosť veľa. Prikladám dve foto kde je to najviac vidno, zle sa mi to fotilo, mala sa stále mrvila 😁Ďakujem za každú vašu radu.

charlotte345
16. jún 2019

@lakynka1987 ahoj no my sme boli včera aj na pohotovosti ale povedali ze sú to skôr stipance vôbec sa mu to nezmenilo stále rovnako veľké aj tie isté miesta kiahne by sa asi viac rozšírili... A co vy ako ste na tom? Ešte skus možno to robíš potierat liehom ono by to malo ustúpiť alebo mne raz poradila doktorka na vyrážky alergiu alebo aj potnicky keď ma mali tantum verde a vytierat to stým ale zabralo....

iveta143
16. jún 2019

podla mna su to potnicky...moj drobec ked mal pri prikrmoch alergiu mal to na lickach,rukach aj nozkach...drobne vyrazky, na dotyk drsne..na chrbatiku to mozu byt potnicky....

martusik2305
17. jún 2019

@dada3215 môj malý ma také isté ba až horšie a tiež netuším z čoho mala som podozrenie na alergiu ale bola som u lekára a ten mi povedal ze mam ísť na kožné že to vyzerá ako atopicky ekzém... Mama je bylinkarka skúsili sme domácu nechtikovu masť a všetko mu zatiaľ zmizlo neviem co teraz ukážem na kožnom 🤔

Strana
z2