Suchá pokožka hlavy 5-ročného dieťaťa

janna88borin
1. nov 2022

Ahojte, mamicky, vedeli by ste poradit nejaky babsky overeny recept alebo prirodny pripravok na suchu pokozku hlavy dietata? 5-rocnu neter casto svrbi hlava, ma ju suchu a velmi vela (suchych) lupin. Sampon pouziva len prirodny ako weleda, alverde a pod. Dakujem pekne za pomoc.

matovicova
1. nov 2022

@janna88borin je na to šampón BABÉ

janna88borin
autor
1. nov 2022

@matovicova dakujem za tip, no Babe je na mliecne chrasty, pokial viem

syslik81
1. nov 2022

v 5 mesiacoch nepotrebuje sampon .. cista voda staci .. pripadne sprav odvar z biliniek napriklad kamilky alebo harmancek ... mozes premazat kokosovym olejom ..

janna88borin
autor
1. nov 2022

@syslik81 ide o 5rocne, nie 5mesacne dieta 🙂 o oleji sme citali, mas skusenost? Pojde vymyt?

syslik81
1. nov 2022

prepac zle som precitala... kazdopadne vyluch z byliniek moes pouzit tak ci onak nic s nim nepokazis .. a hej olej vymyjes len ho nedavaj vela .. skus zmenit aj sampon to ze je ciastocne prirodny neznamena ze mu sdne..pisem ciastocne lebo oni sice maju napisane prirodne ale niesu .. maju konzervanty ako kazdy tekuty sampon .. a ak menis casto tiez to nieje dobre pre pokozku .. mojej som kuila childfarm a tak strasne sa z neho zoskrabala uplne som pozerala a to mali veeelmi dobre hodnotenia ..

matovicova
1. nov 2022

@janna88borin je na suchú pokožku hlavy, uvidíš že pomôže

janna88borin
autor
1. nov 2022

@syslik81 poviem sestre, nech postuduje zlozenie samponov a nech skusi teda ten olej a vyluch, dakujem
@matovicova posuniem dalej aj tuto info, dakujem, i ked to prirodne velmi nebude 🙂

domiklik
1. nov 2022

@janna88borin smer lekáreň... Bioderma, laroche posay eucerin niečo hypoalergenne a hydratačné. Tvoja neter je pravdepodobne na niečo alergická... Weleda, alverde je prírodná kozmetika obsahujúca esenciálne oleje a to môže byť problém. Nieje to hypoalergenna kozmetika... Napríklad taký harmancek je silný alergen

janna88borin
autor
2. nov 2022

@domiklik podam dalej info, dakujem, to nam nenapadlo, ze by to mohla byt i alergia, lebo ruky si umyva tym istym a tie suche nema...