icon

Suché lupiny u školáčky

aduskalac
10. feb 2013

babenky potrebujem poradit dcera 8r,ma suchu pokozku na hlave robia sa z toho suche lupiny stale sa skriabe viete poradit co je na to dobre?zeby detsky olej?

freyjanr
10. feb 2013

z vlastnej skusenosti odporucam sampon eucerin 10% urea,kupis v kazdej lekarni

freyjanr
10. feb 2013

@aduskalac zabudla som oznacit 😉

aduskalac
autor
10. feb 2013

@freyjanr mozu to aj deti aj dospeli?lebo aj ja to mam uz dlhe roky a nic nepomaha.-(tento som este neskusila

freyjanr
10. feb 2013

aj ja som tym trpela dlho,8r dieta uz neni tak male aby nemohlo,navyse te sampon je bez parfumov,farbiv,nestipe v ociach takze neviem preco by nemohla.ved spytaj sa aj v lekarni,ja som ho prvy krat pouzivala uz v dospelosti,lupiny zmizli velmi rychlo,vratili sa o 2 roky,znova som si ho kupila,zas po 3 umytiach zmizli a odvtedy nic,ta urea je velmi dobra celkovo na suchu kozu nie len na hlave,ja pouzivam kremy s nou aj na plet

freyjanr
10. feb 2013

@aduskalac a keby nahodou nemali 10% urea tak zober aj 5% urea,podla mna to neni az taky rozdiel,pomahaju oba velmi dobre,zrovna som na nete nasla ze mozne pouzivat od 3 rokov

natal12
10. feb 2013

@freyjanr ahoj,ten sampon nevies kolko stoji asi tak?? a nevysusuje?? 🙂

freyjanr
10. feb 2013

@natal12 okolo 10e,ale stoji za tie peniaze,hned pomoze a urcite nevysusuje,je urceny na suchu pokozku,ale ani sa po nom nemastia vlasy

aduskalac
autor
10. feb 2013

@freyjanr dakujem vyskusam

zuzanaca
4. mar 2013

@aduskalac pomohol dcérke ten šampón?

trasko
4. mar 2013

baby DENTINOX sampon.kamka mi ho raz priniesla z UK.ale uz ho maju aj na SVK

aduskalac
autor
18. mar 2013

@zuzanaca dcerke pomohol no mne nie☹

aliza
18. mar 2013

@aduskalac a nechavas si ho par minut na hlave posobit? mne a dcerke velmi pomohol a to mam len 5% ureu

aduskalac
autor
18. mar 2013

aj ja mam 5% ako vravim dcerke pomohol ona ich nemala tak vela ako ja , ja to mam strasne aj posobit nechavam a nic uz 3 tyzdne pouzivam

aduskalac
autor
18. mar 2013

@aliza zabudla som oznacit.-)

aliza
18. mar 2013

@aduskalac to nevadi, pokracuj dalej 😉. U dospelakov asi treba dlhodobo. My ho pouzivame uz asi druhy mesiac.