Suchý kašeľ pri zaspavani
Ahojte mamičky,mám polročné dieťa,ktoré strašne drhne pri zaspavani,má suchý kašeľ,až ju napina,keď zaspi,už je ok.Včera sme boli u doktorky predpisala fenistil kvapky a calciovy sirup,ale nemám pocit,že by sa to zlepšovalo,práve naopak. Baby,ako jej ešte môžem pomôcť? Dakujem za rady.
My sme sa toho zbavovali 4dni, trpezlivosť, vyskúšaj ešte plienku namočenú v slanej vode len tak prevesenu ces postieľku
Diky baby,mám pocit,že sa jej zmenil na vlhký,dala som jej mucosolvan,lebo normálne som počula ako chrchle a zostáva to v nej.No dakujem za rady.
Baby,nikde sa neviem dočítať,môžem kombinovat fenistil s tym mucosolvan?? Ja vlastne celkom nechápem,na co je ten fenistil.Ďakujem.
Nasa dr neodporucala dat takym malinkym detickam sirupy na vykasliavanie, lebo vykaslat to nevedia a sirup im moze zvysit tvorbu hlienu. Fenistil zredukuje hlieny a vdaka nemu odpuchne sluznica nosa, takze nie je upchaty a lepsie aj idu von sople, a takisto odpuchnu dychacie cesty, takze lahsie vykasle. Este nam pri malinkych zahlienenych odporucali davat casto na brusko, ze vyjdu sopliky von lahsie. No a zvlhcovat. A cebion sme par dni davali.
@katarinade
@miminka327. Baby dakujem za rady,malá už chrchle,normálne cez deň ked dýcha,počujem ako jej to behá hore dole... Takže trošku som zmätená,že nedávat lieky ns vykasliavanie,keď jej dam na tlmenie,všetko to ostane v nej,ale mám pocit ze sa jej to llepší..tak hádam som sa trafila🙂 dakujem ešte raz
Stoptussin a Mucosolvan naraz určite nedávaj, buď jedno, alebo druhé. A skús odsávať noštek odsávačkou na vysávač.
@ave17 chrchle jej to preto,lebo je malinká a nevie si odkašľať. Niekedy to deti aj vyvrátia a to je ok.
Chvalabohu,pekne odkasliava,už ju to vôbec nedrhne pri zaspavani,ale normálne cez deň odkašle,je to oveľa lepsie🙂

No od vcera sa to zazracne nezlepsi, to chce cas. Podla mna nic lepsie ti nemohla dat.