Svrbenie intímnych častí u päťročnej
Ahojte idem si sem 1x po nejakú radu, moju 5 ročnú trápi už vyše roka svrbenie cikulky, samozrejme ma za sebou 2x ster ktorý bol negativny , doktorka nám dala baneocin, fungicidin a ešte jednu no nič nezabralo, periem v detskom pracom prostriedku, nepouzivam avivaz no stále sa skriabe , nohavičky ma bavlnené, nemá ich tesne tak neviem už čo môže byť problém... doktorka povedala ze mame skúsiť gyndu (lenže mojej len keď to smomeniem tak reve ako blázon ), nie je to detska masturbácia. Stretol sa s tym niekto ... ešte doplnim ze 2x rocne ju odcervujem... je mi to nepríjemné keď ju vidím ze vkuse a všade sa skriabe medzi nohami
@25anielik11 utiera sa po malej potrebe? Moja nie tiež má potom svrbenie. dávam bepanthen baby. Tiež má 5 rokov. Skuste zmeniť prášok za iný možno ju začal dráždiť tento. V čom sa kúpe? Pena atd dala by som len čistý kúpeľ.
Ovocie, mlieko, sladké, kvalita spodného prádla, aróma toaletny
@25anielik11 cukor jej niekto kontroloval? Skus neo pytiol, farbi pradlo, ale funguje. Nie je potiva? Neobliekas ju moc?
@25anielik11
5 ročná vie čo je gynda? prečo reve?
dr. ti povedala čo máš robiť.
@25anielik11
@mondolina ...tak asi autorka keď ju tam chcela zobrať,tak jej vysvetlila,čo je to za doktora.
Existuje aj detský gynekológ.btw
precistit crevnu floru, kludne môze mat aj vnutornu candidu, a prejavuje sa to takto.
Máme dobrú skúsenosť s detskou gyn v nových zámkoch.
Treba zavolať možno poradí
Snáď nenecháš 5 ročné dieťa rozhodovať o jej zdraví. Objednaj ju na detskú gynekológiu a dieťa na to priprav.
@25anielik11 mna napadlo vela cukru. Vtedy sa meni flora tam dolu.
A este, nema to psychicke? Moj maly 9r.si zacal pindura magat dost casto. Len tak sup sup, nie zeby nejake specialne pohyby 🙂. Chyti , skontroluje a mna ide slak trafit.
Ak to malej neprejde, sup aj na detsku gyndu.
@25anielik11 canesten krem moze, dalej tea tree olej z DMky, pediater vie predpisat krem s kyselinou mliecnou. Pri umyvani je uzasna pena z lekarne Ginexid a obmedzit cukor a bielu muku.
Menej sladkého a dávala som jej sudakrem a pomohlo.
Pouzivat len mydla pre babatka - napr. Bupi pena pre babatka, spodne pradlo prat min na 60 stupnov, po cikani oplachnut cistou vodou a osusit. Na noc natriet s Bepanthen baby.
@25anielik11 utiera sa po malej potrebe? Moja nie tiež má potom svrbenie. dávam bepanthen baby. Tiež má 5 rokov. Skuste zmeniť prášok za iný možno ju začal dráždiť tento. V čom sa kúpe? Pena atd dala by som len čistý kúpeľ.
@kvietok1233 zmenila som gel to ma tiež napadlo a sprchujem ju čistou vodou
@25anielik11 cukor jej niekto kontroloval? Skus neo pytiol, farbi pradlo, ale funguje. Nie je potiva? Neobliekas ju moc?
@senta_sofia nie práveže vôbec, aj nohavičky ma čisté
@25anielik11
@mondolina pretože jej 2x robili ster z cikule a celkovo zle znasa lekárov hoc akých, bohužiaľ je tvrdohlavá a nechce si nechať vysvetliť ze jej neublizia
@25anielik11 mna napadlo vela cukru. Vtedy sa meni flora tam dolu.
A este, nema to psychicke? Moj maly 9r.si zacal pindura magat dost casto. Len tak sup sup, nie zeby nejake specialne pohyby 🙂. Chyti , skontroluje a mna ide slak trafit.
Ak to malej neprejde, sup aj na detsku gyndu.
@jamidea tiež nás to z dr napadlo ci to nie je psychicke, začalo to po tom co sa nám narodil syn , ale venujeme sa im teda snažíme sa im venovať rovnako aby nepocítila niečo iné, len sa nám celá rodina rozrástla a dovtedy bola iba ona jediná, tak tiež premýšľame ci to len zle znáša ze zrazu sú v rodine kopa deti
@25anielik11 nejaka alergia?..
@25anielik11 skus si vsimat kedy sa skriabe..rocne obdobie, pocasie,teplota, oblecenie,prostredie, pred jedlom, po jedle, pri hre, pri unave atd.... Najst spoločny faktor
Skús sedací kúpeľ s hypermanganom...len pár zrniecok ( farbu to šialené preto naozaj pár mini zrniecok) ...ma to byť slaboruzovej farby. 10-15 minút. Počula som aj niekto robil sedací kúpeľ z teatree alebo dubovej kory. Zaroven obmedziť sladké, probiotiká jej dávaj pravidelne.
Kúp jej umývaciu penu Gynella pre dievčatá a roztok Rosalgin alebo Clogin ktorý použijete len zvonku ako vaginálny oplach, normálne keď si čupne, potom jej natri canestenom. Uvidis či sa jej to po 3 dňoch zlepši…ak prejde tak na gyn netreba a padne ti kameň zo srdca.

chudatko, to ma mrzi. mne hned napadol avivaz, ale potom som si precitala, ze tym to urcite nie je. 🙈