Svrbenie očiek z alergie - liečba
ahojte zienky.syna 2,5 strasne rezu ocka, hlavne pred spanim si ich trie. Prosim kto mate skusenost, co pomoze, sem s tym, nech cim skor pomozem🙂 dakujem
@bahulienka boli ste uz u lekara? predpise kvapky a je pokoj, pripadne zisti alergen a mozete sa mu branit nejakym vhodnym sposobom. Lebo niekedy ide o skrizene alergie (napriklad vadi mu nejaky pel z konkretnej rastliny, ktora sa krizuje napriklad s jablkom, takze po zjedeni jablka sa to cele zhorsuje a podobne). Samoliecbu by som v tomto veku velmi neriesila.
alergia na čo presne? odstrániť alergén nakoľko sa dá,žiť režim alergika + lieky podľa potreby z alergologie či očného ...toto by som neriešila babskými radami z netu,potrebuje presnú liečbu,aby sa stav nezhoršil
pozorujem to cca 4 dni,takze este som nebola u lekara,ale zajdem .
@bahulienka môže to byť aj zápal,ja som myslela,že to je potvrdená alergia už...takže lekárske vyš. určite neodkladať,dieťa sa trápi a stav očka sa zhoršuje resp.nezlepšuje sa,niet za čím čakať

Kvapky do oci na alergiu... vyplach oci studenou vodou, studene obklady. Cisticka vzduchu. Protipelova siet na okna. Sprcha pred spankom, vratane vlasov. Niekedy ani to nepomaha...posledna zachrana - kratkodobe kortikoidy, niekedy aj v kombinacii s ATB, ked uz je to fakt zufale.