Syn je mimoriadne bledý a má zdravotné ťažkosti
Ahojte syn bude mať 6 rokov a je biely ako stena často sa vie sťažovať na brucho a ja si namyslam vážne rakoviny a podobne
... Odbery mal minulý rok práve kvôli tomu a teda vyšielu nižší hemoglobín ale nebol pod hranicou len sa k nej blížil bral maltofer kontrolné odbery už nerobil. Nedávno ho dva týždne bolelo brucho a chodil častejšie na wc ale výter bol ok lekár bude mať teraz tri týždne dovolenku. A ja sa neviem prečo stresujem pretože ja som tiež biela mám gilbertov syndróm ale oproti druhému synovi je fakt bledý a aj hrozne chudý.
@majamat aj on má také kruhy len nás lekár moc nerieši teraz bude mať tri týždne dovolenku a u nás je problém zohnať pediatra
@majamat môže to brať aj obvodný?
Kup mu narosan,ja si skor myslim ze anemicky bude
No urcite testy na celiakiu a intolerancie, to vie robit strasny bordel, tiez ten hemoglobin. Ved to spravia pri jednom odbere
moze, aj ked nie vzdy chcu.

skuste dat vysetrit protilatky na celiakiu. nie ze by ju musel mat,a le celiakia taketo rpiznaky mava a je v dnesnej dobe uz pomerne casta. cize ista mznost ut je, dokonca aj chudokrvnost tam byva, moja dcera mavala aj kruhy pid ocami, preto niekedy posobila dost unavene.