Syn je mimoriadne bledý a má zdravotné ťažkosti
Ahojte syn bude mať 6 rokov a je biely ako stena často sa vie sťažovať na brucho a ja si namyslam vážne rakoviny a podobne
... Odbery mal minulý rok práve kvôli tomu a teda vyšielu nižší hemoglobín ale nebol pod hranicou len sa k nej blížil bral maltofer kontrolné odbery už nerobil. Nedávno ho dva týždne bolelo brucho a chodil častejšie na wc ale výter bol ok lekár bude mať teraz tri týždne dovolenku. A ja sa neviem prečo stresujem pretože ja som tiež biela mám gilbertov syndróm ale oproti druhému synovi je fakt bledý a aj hrozne chudý.
@majamat aj on má také kruhy len nás lekár moc nerieši teraz bude mať tri týždne dovolenku a u nás je problém zohnať pediatra
No urcite testy na celiakiu a intolerancie, to vie robit strasny bordel, tiez ten hemoglobin. Ved to spravia pri jednom odbere

skuste dat vysetrit protilatky na celiakiu. nie ze by ju musel mat,a le celiakia taketo rpiznaky mava a je v dnesnej dobe uz pomerne casta. cize ista mznost ut je, dokonca aj chudokrvnost tam byva, moja dcera mavala aj kruhy pid ocami, preto niekedy posobila dost unavene.