icon

Syn má kiahne

misiatko13
30. dec 2015

Co pomohlo vam? Nazory sa na webe rozchadzaju...narierat, nenatierat, len antihistaminika...

horana
30. dec 2015

Nenatierat, nechat hlavicky volne "dychat" aby mohli vylucovat ciastocky virusu von a nie smerom na organy.
Kupat v hypermangane viackrat do dna.

Fenistil kvapky (nie gel) - su ale na predpis.

beatrix1985
30. dec 2015

Moj syn dostal kiahne po mesiaci ako nastupil do skolky . A ja do roboty po materskej. Skoro ma porazilo, ale vela deti to z okolia dostali tak sa mohli spolu hrat doma. Nepamatam si nazov bola to modrobiela krabicka priamo na kiahne aj to drahe bolo potierala som mu na ne. Bol to biely krem v hranatej nadobe.

nativanativa
30. dec 2015

u nás iba betadine , iba zopár krát som ho natrela , toť vsjo ....žiadna veda okolo toho

majama15
30. dec 2015

@misiatko13 nám povedal lekár tekutý púder, malý dostal kiahne 24 teraz rovno pod stromček, natierame každý deň a už ich má krásne vysušené až som prekvapená ako skoro.

mickao
Autor odpoveď zmazal
jeennyv
30. dec 2015

@misiatko13 fakt kazdy dnes uz v " modernej dobe" vravi neico ine, ja mam 24 kiahne som mala v 12 tich rokoch, podla lekarov dost neskoro, bola som len na mentolovom pudry a nemam ziadnu jazvu, dnes sa kupe v hypermangane atd...a nasej znamej to len kupel zhorsil....riad sa podla toho co vidis, ze bude najlepsie, no podla mna najlepsie ked sa to zosusi a odpadne, cim viac budes mocit a natierat tym to niekoho kto ma horsi priebeh bude mokvat vid mozem to porovnat u nasej znamej...ale som za to, ze kazdy si musi zvolit svoj postu, aby nemohol nadavat, ze teraz dieta ma jazvy kvoli tomu a tomu nazoru... vela zdravia a stastia..inak ja som kiahne dostalal po novom roku rovno 😀

pixma321
30. dec 2015

nas tiež upozornovala sestrička aby sme to nepotierali blbinami ale len tekutým pudrom... popravde potierali sme to aj s tamtum verde ako mi viacerí odporučali.... ale ten tekutý puder bol lepši...a najlepšie to bolo ked sme to kremovali viac krat za den... mali sme to teraz na jesen...najskor to mal starši a mensi to dostal na 17 den... menši 2,5r to znašal lepšie ako 5,5ročny.... ani nevedel že to ma...vobec sa neškrabal.... často sme natierali...staršiemu sme dali aj fenystil toho to svrbelo... Kritický je 2-5 den.... potom je to už len na tom aby si to neodškrabovali... našho staršieho to lakalo....
Bala som sa toho...nakoniec nemali ani horučky ani ich to bohviejak neškrabalo tak že by sa to nedalo vydržat... menej sme ich v tom čase sprchovali...nekupali vobec...

misiatko13
autor
31. dec 2015

Vdaka za rady