icon

Syn má predĺženú a zúženú predkožku

poxinka
17. apr 2022

Prosím vás syn má predĺženú a zúženu predložky vôbec mu nejde presťahovať máte niekto skúsenosť ak to museli riešiť operačné ako to prebiehalo a čo vlastne robili

miskamicha
17. apr 2022

@poxinka kolko ma rokov?

karhu
17. apr 2022

2 mesiace sa bude natierat kortikoidovym kremom a ak nepovoli, tak operacia - ciastocna ci uplna obriezka

mariet24
17. apr 2022

@poxinka po mesiaci natierania masťou od urológa úplne povolila

lucia851
17. apr 2022

@poxinka Mi sme boli u urológa a nasilu mu ju musel pretiahnuť a potom už bolo dobre trochu plaču ale vydrzal

poxinka
autor
17. apr 2022

Syn má 4 roky mastičky sme už mali trochu mu to išlo potom nič a to že nasilu pretiahnuť by mu nepomohlo nakoľko má ten koniec zúžený a predĺžený preto sa pyt či niekoho tak riešili operacne

poxinka
autor
17. apr 2022

@karhu vy ste to mali

karhu
17. apr 2022

@poxinka ak to neslo ani po mastickach, ale nezapaluje sa a netvori sa balonik, tak mozno este pockaju, ak sa zapaluje a robi sa pri cikani balonik, tak budu odporucat ciastocnu, alebo celkovu obriezku..

miskamicha
17. apr 2022

@poxinka ja by som este pockala pokial nema vyrazne tazkosti...a ak date operovat urcite nie ciastocna cirkumcizia..ale uz ako sa patri.. lebo po case hrozi balanopostitda a stav ako pred operaciou

Este skuste repikovy kupel..slezovy krem ak ste neskusali a triamcinolon

tomi97
Odpoveď bola odstránená
kukulienka83
18. apr 2022

@poxinka aj môj tak mal. Spravili obriezku, ráno išiel, narkóza a poobede bol doma. Asi 3 dní sme sa troška trápili ale potom už dobre.