Syn má zlé výsledky krvi. Má ísť na gastro vyšetrenie?
prosim skusenejsie mamicky, aby mi poradili. syn ma 6 rokov a vysli mu nasledujuce hodnoty z krvi. Neviem,ci absolvovat gastroenterologicke vysetrenie, alebo nie. poradte mi, prosim, TransglutA 11,9 TransglutB 32,5 Kravske mlieko A 42,4 kravske mlieko G 65,č
obovdna, že by bolo dobre, ale nejak sa nevyjadrila. gastro nie je"sranda" podla mna, maly ma strach a ja tiez, preto neviem.
@evinka2311 preco by to malo byt komplikovane? ja som tiez bola a neodkusli nam z nosa. lekarka mu maximalne urobi sono bruska. napr. taka biopsia tenkeho creva (apon u malych deti) sa robi pod celkovou narkozou, takze maly to ani nezisti. no a este mu budu robit pravdepodobne odber krvi a to tiez prezijete 😀 . a pohovor (rodinna anamneza) bude dokina robit s tebou a nie s malym. a ak sa bojis ty, daj si frtana 😉
@evinka2311 Ahoj ja chodim s malou na gastro už 4roky a ešte nam nerobili nič neprijemne.Skor naopak som rada že sme tam šli lebo mi ju dali dokopy.Zistili jej alergiu na mlieko a vaječny bielok.po roku vysadenia mlieka a bielka sa nam to upravilo a teraz papame aj vajko aj mliečko.Ja byt tebou nečakam a idem tam ma Dr. možnost spravit ti vyšetrenie s krvy take obšírnejšie zato obvodačka ma skor take informatívne že sa niečo deje.Na gastre ti povie presne.

Tie vysledky mas od obvodaka, alebo od alergologa?Pokial ti to odporucali uz spominani lekari, tak by som sla.Ved nic za to nedas a budes mat aspon klud na dusi 😉