Syn sa olizuje a má červený fľak okolo úst už 2 mesiace
Viete mi poradit ako sa toho zbavit-skusali sme rozne kremy,pomady,to vajicko z oriflaimu,holtovu mast nam radili-nemozme sa toho zbavit,vyzera to strasne akokeby tam mal otlacok od nejakej flaše-vkuse sa olizuje,ale neskutocne,ma to suche a cervene-lekarka mi povedala,ze je zbytocne ist na kožne,lebo to nie je exem,to je ako,ked sa detom spravi cervene okolo ust v zimnom počasí,v noci ked tvrdo spi,mam mu to natriet,natriem a on behom par sekund sa poutiera do rukava aj zo spanku-musi s tym olizovanim prestat-no ako?Mam ho zacat byt po ustach,ci ako 😀 ?Sa smejem,ale už som nešťastna z toho,strašne vyzerá a trva to uz 2 mesiace

@vvcielka upozornila som som učitelku este v decembri,ony mi tvrdia ze sa neolizuje-takže ja skolku beriem tak-zrejme ich to napadlo,ked som sa spytala a tymto zakryli,alebo neviem,ked ja ho doma pozorujem sa pekne hraje a pritom sa krááásne olizuje,urcite si ani neuvedomuje,ze to robí..... ☹
Ahojte baby,ta himalaya mast je skvela ,k tomu som vzala aj aloe vera pomadu,uz po 2 tyzdnoch mazania rano a vecer bol vidiet vysledok-dole už nema maly nic a hore len ked je vonku,tak mu vybehne asi 4 mm vysoky cerveny pasik,ale rano,ked vstane je takmer čistý a samozrejme večne upozornovanie neolizuj sa-takže odporúčam @bubelko -veľmi krááásne ďakujem za radu
áno može byt aj to, my sme to mali 2 mesiace vkusedecmber,januar,nic nezaberalo,nic sa nezlepsovalo a tu masticku pouzivame uz dost dlho,hned v januari som objednala,do 4 dni to doslo a do 2 tyzdnov sa to upravilo,cize vo februari sa to uz zlepsilo a to este bola zima-len som nemala cas sem napisat,aj ked som na to myslela-neviem,ja to pripisujem tej mastičke
Ahoj rada by som sa spytala ci synovi nieco pomohlo na tie ustocka moj syn to ma tiez uz tri mesiace a nie sa toho zbavit.Uz sme vyskusali neake kremy a nic tak som sa rozhodla ist ku koznej dala nam dva kremy ale akosi nezabera zajtra ideme pre vysledky .Tak som zvedava co mi povie uz mam az take obavy co to moze byt. Mohla by si mi pordit ak nieco pomohlo.Dakujem
my máme tento istý problém,ale len pod spodnou perou ako vyplazuje jazyk,raz lepšie,raz horšie...dala som jej na to framykoin...
Dakujem za radu ...dneska sme dostali vysledky udajne neakeho crevneho bacila ma a dala nam nove kremy tak uvidim ci zaberu ..ak nie tak iste obiednam toto
Dobry večer,ta mastička Himalaya mám pomohla,vyššie sme sa bavili o nej,aj link som dala odkial som objednala
moja ma tiez tento zlozvyk a nam zabera klasicka nivea, hlavne na noc, tesne pred spanim jej celu pusu nahrubo natriem.... a cez den tiez stale natieram....
tento krem nám pomohol http://www.joga-ajurveda.sk/ajurvedske-liecive-...
sorry baby,nebola som tu dlho,neviem,prečo tie linky nefunguju už,ale tento ide a este k tomu kremu som balzam na pery kupila,ale neviem,asi bol aloe vera,uz si nepamätám,my mame chvalabohu pokoj odvtedy
nie,odvtedy máme pokoj,nech poklopem....ani sa neobjavuje nic-totižto aspon ja si myslim,ze pri tejto mastičke sa odnaučil,nechutila asi 😀 😀 😀 a 3x denne som mu nanášala,ked bol v školke,tak iba 2x denne
@kbeata, @moniask, @erina11 - zeny ako to pomaholo a nepomohlo, co nakoniec postacilo? ja som si tuto masticku vyskusala uz v decembri u dcery a nic...idem to skusit znovu, uz od vymyslu sveta ani netusim co vsetko sme skusili - najviac pomohola aj kupel s hymalayskou solou a borovou vodou dokopy... (neskusila som ten Imacort ale uz asi ine neostane)
tak zatial zabera ten krem hymalaysky 🙂 som asi uz bola netrpezliva pri tolkych pokusoch.. DAKUJEM
Bactroban je top!!!!
Mala som to v dectve velmi som sa s tym natrapila svrbelo to a rozlievalo sa mi to okolo pier az do stadia ze som vyzerala ako klaun .oblyzovanim sa to roznasa po pusine .A pomohol bactroban.!!! ;)
@adka_8 ahoj, tvoj príspevok je už starý ale možno pomôžem niekomu inému: môj ma podobne. Na všetky rany ktoré môžem používam dezinfekciu. Aj na toto. Zázračné sa začnú hojiť. Zapchame nos, oči strekneme alebo potriem na vate. A potom toto natieram modrou indulonou. Na takéto ekzémy je top. Niekoľko krát denne a štedro ale tak aby si nezlizal, nechať vsiaknuť a zvyšok utrieť jemne. Hlavne pred spaním. Myslím že môj j to má lebo v noci dýcha ústami a moc sa mu vysušia pery. Potom olizuje. Preto lebo alergik a niečo mu dráždi. Tak som oprala periny záclony , papagaj do spálne nesmie. Lieči sa to

@adka_8 Podľa mňa to AE nebude. Mal by to aj po tele. Hlavne na lakťoch, v záhyboch, po krku. A keď sa mu to objavilo po oblizovaní, tak to má jak vetrom ofúkané. A AE keby mal, tak by už mal skôr, si myslím, lebo ten začína v rannom veku dôsledkom potravinovej alergie. My vraj tiež máme na tvári AE, no ja si myslím, že je to skôr zo slintania, lebo to má v miestach, kde sa mu roztierajú sliny keď berie niečo do pusy. Ale fakt je ten, že keď to nebudete riešiť, tak mu to prejde do chronickej formy. A ešte ma napadá masť infadolan. Základom je biela vazelina. Manžel keď mal suché červené ruky, tak mu toto pomohlo. A možno by pomohol aj framikoin, no tej je na predpis, lebo je to antibiotikum. Ale podľa mňa, tam treba taký krém, čo rýchlo vsiakne, aby ho nestihol oblízať. Alebo dať pozor chvíľku kým nevsiakne aby ho neoblízal. A ešte ma napadla taká hraničná vec, že natrela by som mu to krémom, dala gázu a prelepila leukoplastom.