icon

Syn vracia a aj bubliny mu idú

simona745
23. sep 2021

Syn ma 3 a pol roka od rana zvracia minuky tyzden som aj ja cize je to asi virus prosim vas nevadi ked mu idu aj bublinky ked zvracia

stonozkasimona
23. sep 2021

@simona745 skuste kontaktovat lekara ktory Vam vie dat odpovede …

viestta
Odpoveď bola odstránená
zabina27
23. sep 2021

vodu radsej nie, ta je tazka na zaludok. nam na pohotovosti poradili cierny caj pol na pol s fatrou, po lyzickach pomaly, ak toleruje, postupne viac a viac. ja davam pri vracaniach takt a celkom to zabera. ale s bublinkami neviem poradit

deedol
23. sep 2021

moj 3,5r to mal tiez - nezniesol ziadne jedlo. mudr poradila detsky cierny caj s glukopurom a mineralku alebo rehydratacny roztok, aby sa nedehydroval. po niekolkych hodinach mozes skusit kukuricne chrumky alebo suche ryzove chlebiky, ci to v sebe udrzi.

jana65l
Autor odpoveď zmazal
simona745
autor
23. sep 2021

@deedol a mineralka aka prosim?

1katus1
23. sep 2021

@simona745 a ty nemáš číslo na detského lekára kk ktoremu chodíte ?

zabina27
23. sep 2021

@jana65l ano voda je pri podrazdenom zaludku tazka, skus sa po vracani napit vody a mineralky, z coho ti bude lepsie. kazdy lekar ti povie, ze na vracanie sa voda nepije, bud mineralka alebo cola po lyzickach na upokojenie toho vyvracaneho zaludka 😉 ja pisem, ze caj pol na pol s mineralkou po lyzickach, ak vidis citat 😉

stanulienkat
23. sep 2021

@zabina27 voda tazka na zaludok? A cierny caj-sajrajt je ok? Oh moj boze. Neradte hovadiny,ked neviete. A cola uz vobec nie. A nie,neradi to kazdy lekar. Uz som tu tuto hovadinu citala, asi od vas,ze?

deedol
23. sep 2021

@stanulienkat ja mam info o ciernom caji od mudr z infekcneho na kramaroch, nie z clankov na nete...

deedol
23. sep 2021

@simona745 nejaka ticha, bez bubliniek. moj ju ale nechcel, preto je mozno vhodnejsi ten rehydr. roztok

stanulienkat
23. sep 2021

@deedol pri hnacke ano,ale pri vracani? Najlepsia aj tak voda

simona745
autor
23. sep 2021

@1katus1 ano volala som ale tak moja je taka ze rada prehana tak sa radsej spytam viacerych

deginko
23. sep 2021

@stanulienkat @jana65i áno voda je ťažká na žalúdok ,keď je podráždeny trakt,voda čistá sa absolútne neodporúča dávať,keď dieťa zvracia...tieto grcajuce virózy máme za sebou mnokrat a či na pohotovosti tu na SR alebo na dovolenke v Španielsku napr nám zakzali podávať vodu ,treba podávať rehydratacne roztoky slabý čierny čaj a dokonca v španielsku kázali podávať jablkový džús 100percentny

1katus1
23. sep 2021

@simona745 ak máš pocit že preháňa a nie si spokojná nájdi iného lekára.

somktosom84
23. sep 2021

@simona745 akože lekárka preháňa?

deedol
23. sep 2021

@stanulienkat toto konkretne bola hnacka spojena s vracanim, ale v case, ked sme boli u dr., len vracal. ten cierny caj s glukopurom mal byt podla nej vhodny vyslovene ako tekutina, ktoru udrzi/nevyvracia.