Syn vracia a aj bubliny mu idú
Syn ma 3 a pol roka od rana zvracia minuky tyzden som aj ja cize je to asi virus prosim vas nevadi ked mu idu aj bublinky ked zvracia
vodu radsej nie, ta je tazka na zaludok. nam na pohotovosti poradili cierny caj pol na pol s fatrou, po lyzickach pomaly, ak toleruje, postupne viac a viac. ja davam pri vracaniach takt a celkom to zabera. ale s bublinkami neviem poradit
moj 3,5r to mal tiez - nezniesol ziadne jedlo. mudr poradila detsky cierny caj s glukopurom a mineralku alebo rehydratacny roztok, aby sa nedehydroval. po niekolkych hodinach mozes skusit kukuricne chrumky alebo suche ryzove chlebiky, ci to v sebe udrzi.
@jana65l ano voda je pri podrazdenom zaludku tazka, skus sa po vracani napit vody a mineralky, z coho ti bude lepsie. kazdy lekar ti povie, ze na vracanie sa voda nepije, bud mineralka alebo cola po lyzickach na upokojenie toho vyvracaneho zaludka 😉 ja pisem, ze caj pol na pol s mineralkou po lyzickach, ak vidis citat 😉
@zabina27 voda tazka na zaludok? A cierny caj-sajrajt je ok? Oh moj boze. Neradte hovadiny,ked neviete. A cola uz vobec nie. A nie,neradi to kazdy lekar. Uz som tu tuto hovadinu citala, asi od vas,ze?
@stanulienkat ja mam info o ciernom caji od mudr z infekcneho na kramaroch, nie z clankov na nete...
@deedol pri hnacke ano,ale pri vracani? Najlepsia aj tak voda
@stanulienkat @jana65i áno voda je ťažká na žalúdok ,keď je podráždeny trakt,voda čistá sa absolútne neodporúča dávať,keď dieťa zvracia...tieto grcajuce virózy máme za sebou mnokrat a či na pohotovosti tu na SR alebo na dovolenke v Španielsku napr nám zakzali podávať vodu ,treba podávať rehydratacne roztoky slabý čierny čaj a dokonca v španielsku kázali podávať jablkový džús 100percentny
@simona745 akože lekárka preháňa?
@stanulienkat toto konkretne bola hnacka spojena s vracanim, ale v case, ked sme boli u dr., len vracal. ten cierny caj s glukopurom mal byt podla nej vhodny vyslovene ako tekutina, ktoru udrzi/nevyvracia.

@simona745 skuste kontaktovat lekara ktory Vam vie dat odpovede …