icon

Syn zjedol farby

21. jan 2026

Ahojte, 2,5 rocny si maloval tymito farbami, a nakoniec oblizal stetec. Cely jazyk a zuby mal od farby. Hned som mu to umyvala, ale prve susto prehltol kym pochopil ze to ma vyplut. Myslite ze to je vpohode? Alebo volat na toxikologiu? 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Syn zjedol farby
magic08
21. jan 2026

ked len oblizal stetec, tak myslim, ze nemusis panikarit. Ak toho zjedol viac, volala by som radsej. Preventivne by som mu dala cierne uhlie

titla
21. jan 2026

Toto su farby na malovanie prstami? Mali sme take , ale od inej znacky, a tam bolo vyslovene uvedene, ze nie su toxicke v pripade konzumacie a obsahuju este prichut, ktora deti odradi od ich ochutnavania.
Ale keby aj nie, jedno olyznutie farby by nemalo byt nebezpecne.

personality
21. jan 2026

Ja si myslím že sa s tým ráta keď je to pre 1 ročných

autor
21. jan 2026
@titla

Toto su farby na malovanie prstami? Mali sme take , ale od inej znacky, a tam bolo vyslovene uvedene, ze nie su toxicke v pripade konzumacie a obsahuju este prichut, ktora deti odradi od ich ochutnavania.
Ale keby aj nie, jedno olyznutie farby by nemalo byt nebezpecne.

@titla ano, teraz ich googlim a hladam kedze uz nemam obal, obsahuju denatonium benzoat ako tu horku prisadu

anonym_0a13a8
21. jan 2026
@anonym_autor

@titla ano, teraz ich googlim a hladam kedze uz nemam obal, obsahuju denatonium benzoat ako tu horku prisadu

@anonym_autor Treba sa radsej uistit na toxikologickom centre, ja som tiez tak volala, raz kvoli malej, raz kvoli sebe.

koniarova
21. jan 2026

Neriešila by som vôbec. Nič mu nebude.

autor
21. jan 2026

No mne to svedomie nedalo a nakoniec som zavolala. Ze su netoxicke, je to ok. A teda v takychto pripadoch nedavat cierne uhlie a hodinu nedavat nic jest. Dospelemu okolo 200ml vody, dietatu adekvatne veku prisposobit. Ak by niekto hladal v starych temach.

autor
21. jan 2026
@anonym_0a13a8

@anonym_autor Treba sa radsej uistit na toxikologickom centre, ja som tiez tak volala, raz kvoli malej, raz kvoli sebe.

@anonym_0a13a8 ja sa citim teraz ako debil 🥴 ty si kvoli comu volala?

puremum
21. jan 2026

farby Créa Lign Moje prvé prstové farby nie sú toxické; sú určené pre deti už od 12 mesiacov, aby bezpečne objavovali maľovanie hned prva veta v google .. a aj na obale je to

ariannazara
21. jan 2026

Ked je to pre deti, tak je to urcite nezavadne ked to oblize, ci uz stetec alebo prsty a tak. Ved s tym sa pocita ze to dieta moze dat do ust.

autor
21. jan 2026
@puremum

farby Créa Lign Moje prvé prstové farby nie sú toxické; sú určené pre deti už od 12 mesiacov, aby bezpečne objavovali maľovanie hned prva veta v google .. a aj na obale je to

@puremum mne got napisal ze ten 2fenoxyetanol moze sposobit podrazdenie zludka, tak som radsej zavolala ze co robit. Som uz mudrejsia.

anonym_9c65df
21. jan 2026

Bude kakat duhu 🌈🌈🌈

autor
21. jan 2026
@anonym_9c65df

Bude kakat duhu 🌈🌈🌈

@anonym_9c65df modre kako, hej

anonym_b2fc64
21. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_0a13a8 ja sa citim teraz ako debil 🥴 ty si kvoli comu volala?

@anonym_autor vobec nevadi ze si volala "zbytocne", better safe than sorry 🙂

anonym_8ce2cc
21. jan 2026
@anonym_9c65df

Bude kakat duhu 🌈🌈🌈

@anonym_9c65df vyrastie z neho duhovy brat ...

kiki68
22. jan 2026

@anonym_autor toto su jedle farby v podstate, tam sa nemusis bat.