Syn zjedol farby
Toto su farby na malovanie prstami? Mali sme take , ale od inej znacky, a tam bolo vyslovene uvedene, ze nie su toxicke v pripade konzumacie a obsahuju este prichut, ktora deti odradi od ich ochutnavania.
Ale keby aj nie, jedno olyznutie farby by nemalo byt nebezpecne.
Toto su farby na malovanie prstami? Mali sme take , ale od inej znacky, a tam bolo vyslovene uvedene, ze nie su toxicke v pripade konzumacie a obsahuju este prichut, ktora deti odradi od ich ochutnavania.
Ale keby aj nie, jedno olyznutie farby by nemalo byt nebezpecne.
@titla ano, teraz ich googlim a hladam kedze uz nemam obal, obsahuju denatonium benzoat ako tu horku prisadu
@titla ano, teraz ich googlim a hladam kedze uz nemam obal, obsahuju denatonium benzoat ako tu horku prisadu
@anonym_autor Treba sa radsej uistit na toxikologickom centre, ja som tiez tak volala, raz kvoli malej, raz kvoli sebe.
No mne to svedomie nedalo a nakoniec som zavolala. Ze su netoxicke, je to ok. A teda v takychto pripadoch nedavat cierne uhlie a hodinu nedavat nic jest. Dospelemu okolo 200ml vody, dietatu adekvatne veku prisposobit. Ak by niekto hladal v starych temach.
@anonym_autor Treba sa radsej uistit na toxikologickom centre, ja som tiez tak volala, raz kvoli malej, raz kvoli sebe.
@anonym_0a13a8 ja sa citim teraz ako debil 🥴 ty si kvoli comu volala?
farby Créa Lign Moje prvé prstové farby nie sú toxické; sú určené pre deti už od 12 mesiacov, aby bezpečne objavovali maľovanie hned prva veta v google .. a aj na obale je to
Ked je to pre deti, tak je to urcite nezavadne ked to oblize, ci uz stetec alebo prsty a tak. Ved s tym sa pocita ze to dieta moze dat do ust.
farby Créa Lign Moje prvé prstové farby nie sú toxické; sú určené pre deti už od 12 mesiacov, aby bezpečne objavovali maľovanie hned prva veta v google .. a aj na obale je to
@puremum mne got napisal ze ten 2fenoxyetanol moze sposobit podrazdenie zludka, tak som radsej zavolala ze co robit. Som uz mudrejsia.
Bude kakat duhu 🌈🌈🌈
Bude kakat duhu 🌈🌈🌈
@anonym_9c65df modre kako, hej
@anonym_0a13a8 ja sa citim teraz ako debil 🥴 ty si kvoli comu volala?
@anonym_autor vobec nevadi ze si volala "zbytocne", better safe than sorry 🙂
Bude kakat duhu 🌈🌈🌈
@anonym_9c65df vyrastie z neho duhovy brat ...

ked len oblizal stetec, tak myslim, ze nemusis panikarit. Ak toho zjedol viac, volala by som radsej. Preventivne by som mu dala cierne uhlie