icon

Synček je vyhádzaný na ramenách a na krku

timea2709
30. jún 2016

Dobrý deň Maminy
maly sa mi vyhádzal na ramenách a krku? Zatial to nema nikde inde...strasne sa potí....ale boli sme s dievčatkom ktoré malo pred 10 dnami 5tu chorobu,ktora je zmizla po 5 dňoch je možné ze to ma od nej? Ďakujem krásne za odpoved

Synček je vyhádzaný na ramenách a na krku
edn
•
30. jún 2016

piatej a siestej chorobe predchadzaju vysoke teploty, takze ak ich nemal, tak to nie je ono
@timea2709

timea2709
autor
•
30. jún 2016

Nie chvála bohu nemal

edn
•
30. jún 2016

@timea2709 to bude mat asi len od slnka alebo potnicky alebo.... 🙂 ale piata choroba urcite nie.. myslim si, ze uz ani nebolo to dievca infekcne.. a asi aj inak vyzeraju tie pupaky..

ivetkab.
•
30. jún 2016

mne to pripadá ako potničky.

rodiromi
•
30. jún 2016

Aj moja dcérka to má,to sú len potničky,v tomto teple úplne bežné.

zuzanaete
•
30. jún 2016

S najvacsou pravdepodobnostou je to od tepla, ked sa spotil. Nasmu drobcovi som to natrela tenulinkou vrstvou Sudocremom a perfektne pomohlo. Proste nic sme doma nemali, tak som vyskusala to, ved sa to pouziva aj pri zapareninach v plienkovej oblasti. Ale by som si asi mohla vygooglit nejake odporucania. 🙂

dorotka202
•
30. jún 2016

Pri piatej chorobe nemusi byt teplota.u nas deti to mali v skolke a nemali vobec teploty len vyrazky.ale aj keby to bola piata choroba nieje na to specialny liek.same to prejde.potnicky by som skor cakala pod oblecenim alebo v zahyboch kde sa telo poti.

edn
•
30. jún 2016

@dorotka202 nie?? to som teda nevedela.. lebo na nete som sa docitala, ze je teplota..

zuzanaete
•
30. jún 2016

@dorotka202 Nas sa praveze v okoli krku a na ramenach raz spotil pod trickom pri dlhsom spanku a hned mu to vyskocilo. Dala som mu tricko a 0,5 spaci vak a tricko mal presne na tych miestach mokre po zobudeni. Teraz mu uz davam iba 0,5 vak.

timea2709
autor
•
30. jún 2016

No dufam ze kazdopadne nic vážne 😊zajtra s nim skočím k lekárke a dávam vam vediet 😊kazdopadne dakujem zatial za rady

hettinka
•
30. jún 2016

toto mne pripadá ako solárna dermatída - alergia na slniečko

janka54321
•
30. jún 2016

Podla mna su to potnicky

timea2709
autor
•
2. júl 2016