icon

Synček konzumuje svoje hlieny

31. mar 2021

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, čo by som mal robiť, keď má môj malý synček problém s pojedaním hlienov.
O synčeka sa starám sám, čiže neviem od koho si mám vypýtať radu😅
Vopred ďakujem za odpovede!

luckalukas_1
•
31. mar 2021

myslis sople? ci co za hlieny 😃 kolko ma rokov?

miskakyska
•
31. mar 2021

To ten,čo fajčí vatové tyčinky do ucha?🤪😏

1aduliatko1
•
31. mar 2021

@miskakyska aj mna hned napadlo, či to Martinko zase 😀 nezbedník

autor
•
31. mar 2021

@1aduliatko1 @miskakyska Dobrý deň, ja som tému o fajčení tyčiniek nezverejňoval.
Iba som sa tam zastal autorky, lebo jej tam všetci písali nezdvorilé veci.
Nakoniec, deti sú veľmi kreatívne a takéto platformi im môžu ukazovať ešte väčšie hlúposti, než by boli schopné vymyslieť, nevidel som dôvod, prečo by si mala vymýšľať.
Môj synček sa volá Kristián a ku tyčinkám do uší nemá prístup a taktiež by som určite svojmu iba štvorročnému synovy nedovolil žiadnu elektroniku a určite nie platformu ako tiktok.
Deti tam nadávajú, správajú sa nevhodne a nechcel by som, aby toto robilo aj moje dieťa.

autor
•
31. mar 2021

@luckalukas_1 Áno sople, má 4 roky.

1aduliatko1
•
31. mar 2021

jedine vysvetlovať, že sa to nemá, že sú tam bacile, že bude chorý....atd

autor
•
31. mar 2021

@1aduliatko1 Dobre, ďakujem

hviera81
•
31. mar 2021

@1aduliatko1 tiez by som na to isla asi tymto smerom.... mozno spytat sa ci je hladny, ked papa....

ruzasipova
•
31. mar 2021

Normalne vysvetlovat, ze sa to nerobi, ze ved ja to nerobim, preco ty. Ak si hladny, dam ti normalne jest.

simca06022011
•
31. mar 2021

pojedanie hlienov.. omg.. kam chodis na taketo vyrazy, proste si zerie sople :D no nic, su tae deti aj dospeli, len opakovat ze sa to nerobi, nech si nos vyfuka, ze su to bacile.. alebo burtalnejsie, ci ich nechce mat aj miesto obeda tie sopliky :D Nic ine nepomoze, este tak po rukach jednu, ak je to ho cez.. a fakt najlepsie zavedte hygienu nosa, vystriekaj morskou vodou vyfukajte, napr. rano a nebude mat co vyjedat 🙂

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
tehotna40
•
31. mar 2021

U nás nepomáhalo nič, dokonca som mu začala čistiť nos odsavackou detskou aby nemal čo, ale stále špáral tak som mu ukázala fotky ľudí čo majú na ústach vyrážky také hnusne a povedala som mu ze v sopliku sú baktérie a keď ich bude papat bude mat také ústa. Od vtedy akoby uťalo.

euka210
•
31. mar 2021

Moj ma 5r a tiez to robi...hoci ho napomeniem, nie som pri nom nonstop a stale to robi ked je nachladeny ze ma sople. Teraz mi z pyzamy odtrhne zmolok a zje, alebo z teplakov...nic nepomaha. Starsi syn jedol omietku, co manzel musel opravovat po nom vydlubane dierky. Toto je aj nejaky syndrom, co sme boli za detskou vtedy. Nestresuj, vyrastie z toho, asi mu to chuti.