icon

Synček zjedol kúsok detskej knihy

sandra811
17. jún 2025

Ahojte, malý zjedol kúsok z knihy bola potiahnutá tenkým plastom. Je kľudný, dal si mlieko. Mám kontaktovať lekára? Malý má 6 mesiacov. Ďakujem

Synček zjedol kúsok detskej knihySynček zjedol kúsok detskej knihy
diewcatqoo
17. jún 2025

Ahoj, je to prve dieta? 🙂
Je to v pohode, neboj, vykaka to. Nemusis kontaktovat lekara. Moj syn obhryzol takuto podobnu knizku takmer celu dokola. Dcera mi zjedla hracie karty - z kadej jednej si odhryzla. Neboj, ma len 6 mesiacov, este ti toho poje dost, kym pojde do skoly 🙂

nyusika
17. jún 2025
@diewcatqoo

Ahoj, je to prve dieta? 🙂
Je to v pohode, neboj, vykaka to. Nemusis kontaktovat lekara. Moj syn obhryzol takuto podobnu knizku takmer celu dokola. Dcera mi zjedla hracie karty - z kadej jednej si odhryzla. Neboj, ma len 6 mesiacov, este ti toho poje dost, kym pojde do skoly 🙂

@diewcatqoo presne to som isal napisat - ze urcite je to prve dieta 😀
pri tretom uz bude dumat iba nad tym, ci este potrebuje nieco na olovrant, alebo kusok knizky bude stacit

diewcatqoo
17. jún 2025
@nyusika

pri tretom uz bude dumat iba nad tym, ci este potrebuje nieco na olovrant, alebo kusok knizky bude stacit

@nyusika je to presne tak 🙂

sandra811
autor
17. jún 2025

Áno prve😄

saxana000
17. jún 2025

Nasej chutili najviac tie zvieratkove.. bude v pohode neboj sa.je to papier nie jadrove palivo.koncom leta ho polozis na ihrisku na zem a tam si pochuti na vselicom zaujimavejsom.. my mame momentalne obdobie jedenia kamienkov a piesku..

crazy_cat_lady
17. jún 2025

Prve dieta? :D je to papier, stravi/vykaka

biba_18
17. jún 2025
@nyusika

@nyusika 😂😂

biba_18
17. jún 2025

kamoška zjedla celú janku a danku. samozrejme nie naraz. ale dala to. ostal len obal 🤷‍♀️

jablkovastrudla
17. jún 2025
@biba_18

kamoška zjedla celú janku a danku. samozrejme nie naraz. ale dala to. ostal len obal 🤷‍♀️

@biba_18 😂

angeli121212
17. jún 2025

@sandra811 neboj vykaká nič mu nebude... Tie deti toho dokážu pojesť.. pokiaľ je to len papier a také bežné veci tak mu nič nebude

januska12323
17. jún 2025
@biba_18

@biba_18 😎 malý kanibal

feeewa
17. jún 2025

Moja 7mesačná si práve pochutnala na toaletnom papieri 😅

eviq
17. jún 2025
@feeewa

Moja 7mesačná si práve pochutnala na toaletnom papieri 😅

@feeewa snáď nebol použitý 👀🙈😇

feeewa
17. jún 2025
@eviq

@feeewa snáď nebol použitý 👀🙈😇

@eviq nebol 🤣

jaskolka
17. jún 2025

Nič mu nebude. Vieš, koľko toho ti ešte poje? Môj zjedol ako bábätko toľko papiera,že do zberu som ho mohla dať. Okrem toho som v plienke našla kamienok,kus penoveho puzzle,a také že tráva,to ani nerátam,to si dal stále vonku 😃😃😃a raz si dal aj z Imazolu,prehryzol tu tubu Žije,nič mu nie je, proste mal zvláštne chúťky

dididudu
19. jún 2025

U nás sa jedli knižky, toaletak alebo hocijaký papier, hlina z kvetov, stena, tráva a podobne 😊