Synčekov buchnutý noštek

3. nov 2022

Dobrý večer,syn sa pošmykol ani neviem ako keď som ho drzala na prvom schode a buchol si koreň nosa. Plakal asi 3 minúty,krivý noštek nemá,má ho troška opuchnutý ,to miesto ktoré si buchol. Na dotyk nereaguje nejako citlivo žeby ho to bolelo. Hneď som mu priložila studený obklad a dala chladivý gél aloe. Pred spaním by som mu pomastila nostek heparoidom. Je ešte niečo čo by som mohla robiť? Malý má dva roky.
Ďakujem

mamickalisticka
3. nov 2022

Spravili ste všetko, myslím že to bude okej.. pár dní modrina, jedine ho pozorovať, ako sa správa a ak by sa vám niečo nezdalo tak dr ale myslím že nebude treba, naši padaju ako hnile hrušky furt 🙄

autor
3. nov 2022

@mamickalisticka no jeho to na dotyk nebolí si myslím,dokonca pred chvíľou ešte sa šalil s taktom a hádzal sa tvárou o posteľ a bol vysmiaty,tak snáď to nebude nič vážne.

jaskolka
4. nov 2022

Sledovať akurát , možno bude mať modrinu
Syn už viackrát su buchol nos, raz sa prevázil v detskej trojkolke, tom bicykliku, odrel aj nos aj bradu, týždeň vyzeral ako po boji.
Potom spadol z svokry, pošmykol sa na behuni a narval rovno z nosom do gauča, ďalšia modrina.
Potom zase otváral prudko dvere a akýmsi spôsobom si nimi buchol zase do toho nosa. To je ako jeho hromozvod, kde spadne, tak odnesie to nos

autor
4. nov 2022

Takto vyzerá,má zodratu kožu a opuch po bokoch ale nemyslím že to bude niečo vazne