Syndróm testikulárnej feminizácie
Velmi pekne vas chcem poprosit ludi, ktori maju skusenosti s tymto problemom, resp.diagnozou.Ludia, ktorych to postretlo vedia o co ide a tak to tu nebudem dalej rozmazavat.Ohladom toho je na nete velmi malo info a tak by som velmi rada bola, ak by ste sa so mnou podelili a skusenosti s tym.Vopred velmi pekne dakujem
@marcella1209 pisala som Ti spravičku 😉
Ahoj Deniska. Tiez žijem z touto chorobou uz roky.
Ako to znasas a ak chceš môžeš sa podeliť o pocity ktoré máš prípadne sa môžeme porozprávať..
@marcella1209 marcelka, ako kedy. Teraz mam uz 46 rokov, takze s tym žijem od 16-tich. Vtedy to zistenie bolo hrozné a stále sa to vracia. Su lepsie aj horšie momenty. Asi najviac je to o hľadaní identity. Je toho vela, od môjho detstva až doteraz, tých momentov a situácii, ked zistíš, ze si iná. A nevieš sa s tym stále vyrovnať. Takisto vzťahy s opačným pohlavným atd.
Stále som hľadala ci je na Slovensku este niekto s takýmto problémom, aby sme si vedeli poradiť.
Nakoľko lekári aj rodičia mi nepovedali celu pravdu. Ja žijem v Bratislave. Ak chceš napis mi, budem rada. Pa
@marcella1209 ahoj Marcelka, som uz v kontakte s Denisou. Ak chceš môžeš mi napísať na: lzemanova66@gmail.com ako sa máš a tak.
Dik pa

ahoj Deniska, ja mam podobny problem ako ty. ono to uz ani nie je probem lebo clovek sa s tym musel vyrovnat...