Synechia u dcérky
Maminy ma niekto skusenost s tymto problemom?
Skoro som skolabovala keď som si to dneska všimla, zajtra letím ku pediatričke no strašne sa bojim že bude nutny chirurgicky zakrok.
Aj my mame skusenost az 2x. Zial slzicky boli..a dost. Detska gyn.to dcerke rozdelovala. Nebolo to az take zrastene..ale bolo. Treba na to davat pozor, zvykne sa to opakovat. Mam 3 dcery a z toho len tato jedna ma tento problem, ze sa jej to stale chce zrast.. Pocas kupania na to vzdy dohliadame. Tak 3x za tyzden skontrolujeme .. Nam pomohol aj slez maruansky. Sice dcerka tvrdila, ze ju to stipe ale naozaj oddelil pekne. Drzim palce.
to ma , moja to mala ale nie velmi , dr, radila vždy po kupaní vysušiť natrieť olejčekom a jemnunko vždy skúsiť trošku uvolniť ... postupne sa to upravilo začalo sa to upravovať .
Aj nasa to mala, oddelili jej to detskej gynekologii, bola to sekunda a hotovo...neboj sa toho...viac som sa bala, ze sa to vrati, ale uz presiel rok a pol a zatial klop klop vsetko v poriadku
@olivia84 ahoj , ja som to tiež včera zbadala malej. Lebo sa mi nezdala , bola taká nepokojná pri prebaľovaní. Tiež som z toho zúfalá, už sme si tým raz prešli ale to bola len taká blanka to sa jej pekne oddelilo aj doma. Ale teraz je to take viac zrastené, tiež ideme zajtra k dr tak som zvedavá . Držím vám palce 🙏
Ahojte. Nasa 7 rocna to mala komplet zrastene. Mala tam len malu dierku na cikanie. Po kazdom cikani si na vatovy tamponik davala olivovy olejcer z lekárne a
O mesiac bolo po probleme. Este sa snazila sediet v tureckom sede ale aj bez toho by to slo. Takze isto to ide aj bez zakroku.
chirurgicky zasah, ani bolestne prerusovanie nie je podla mna potrebne, ide to aj doma, bezbolestne, bez traumy. Trva to dlhsie ale dieta z toho nema traumu a negativny zazitok. Ja som uplnu synechiu rozrusila do dvoch mesiacoch.

ahoj mali sme s mladšou dcerou tento problém . poriešilo sa to bez chirurgie .