icon

Synechia u dcérky

olivia84
13. feb 2022

Maminy ma niekto skusenost s tymto problemom?
Skoro som skolabovala keď som si to dneska všimla, zajtra letím ku pediatričke no strašne sa bojim že bude nutny chirurgicky zakrok.

sonula44
13. feb 2022

ahoj mali sme s mladšou dcerou tento problém . poriešilo sa to bez chirurgie .

olivia84
autor
13. feb 2022

@sonula44 ako ste to riešili? Zajtra idem k pediatričke no chcem vedieť aj skusenosti inych mam

biibiana
13. feb 2022

Aj my mame skusenost az 2x. Zial slzicky boli..a dost. Detska gyn.to dcerke rozdelovala. Nebolo to az take zrastene..ale bolo. Treba na to davat pozor, zvykne sa to opakovat. Mam 3 dcery a z toho len tato jedna ma tento problem, ze sa jej to stale chce zrast.. Pocas kupania na to vzdy dohliadame. Tak 3x za tyzden skontrolujeme .. Nam pomohol aj slez maruansky. Sice dcerka tvrdila, ze ju to stipe ale naozaj oddelil pekne. Drzim palce.

olivia84
autor
13. feb 2022

@biibiana v živote by ma ani vo sne nenapadlo že sa toto niekedy stane no možno moja chyba mala som si to všimnuť, je mi to strašne luto hlavne kvoli nej.
Uvidim čo mi povie zajtra doktorka či sa to bude dať alebo nie, som v strašnom strese.

sonula44
13. feb 2022

@olivia84 asi záleží aj od toho v akom rozsahu

sonula44
13. feb 2022

to ma , moja to mala ale nie velmi , dr, radila vždy po kupaní vysušiť natrieť olejčekom a jemnunko vždy skúsiť trošku uvolniť ... postupne sa to upravilo začalo sa to upravovať .

tamvtme
13. feb 2022

Aj nasa to mala, oddelili jej to detskej gynekologii, bola to sekunda a hotovo...neboj sa toho...viac som sa bala, ze sa to vrati, ale uz presiel rok a pol a zatial klop klop vsetko v poriadku

olivia84
autor
13. feb 2022

@tamvtme bodaj by si mala pravdu 🙏🙏🙏

tamvtme
13. feb 2022

@olivia84 drzim palce

lukina26
13. feb 2022

@olivia84 ahoj , ja som to tiež včera zbadala malej. Lebo sa mi nezdala , bola taká nepokojná pri prebaľovaní. Tiež som z toho zúfalá, už sme si tým raz prešli ale to bola len taká blanka to sa jej pekne oddelilo aj doma. Ale teraz je to take viac zrastené, tiež ideme zajtra k dr tak som zvedavá . Držím vám palce 🙏

olivia84
autor
14. feb 2022

@lukina26 držim palce aj ja idem

radkatom
11. aug 2022

Ahojte. Nasa 7 rocna to mala komplet zrastene. Mala tam len malu dierku na cikanie. Po kazdom cikani si na vatovy tamponik davala olivovy olejcer z lekárne a

radkatom
11. aug 2022

O mesiac bolo po probleme. Este sa snazila sediet v tureckom sede ale aj bez toho by to slo. Takze isto to ide aj bez zakroku.

kili123
3. mar 2023

chirurgicky zasah, ani bolestne prerusovanie nie je podla mna potrebne, ide to aj doma, bezbolestne, bez traumy. Trva to dlhsie ale dieta z toho nema traumu a negativny zazitok. Ja som uplnu synechiu rozrusila do dvoch mesiacoch.